GREASE

Plötsligt står han där. Helt livs levande. Man ser hans siluett, man hör hans sång och gåshuden sprider sig över hela min kropp. Några tjejer skriker, några barn skrattar av glädje, själv sitter jag bara och ler. Ridån går upp, strålkastarna rör sig i snabb fart över Cloetta Center, för att sedan riktas rakt på honom. Rakt på MÅNS!

Under hela föreställningen får man den där härliga greasekänslan, som bara grease kan ge. De sjunger och dansar så underbart bra och Måns får nästan all uppmärksamhet. Jag jublade flera gånger och klappade händerna tills det gjorde ont. Det var så jäkla bra! Jag skulle verkligen se den igen!

När det var slut var jag och mamma tvungna att gå och "pudra näsan". När vi står där i den långa kön och pratar om hur bra det var så höll jag på att få hjärtstillestånd. Måns kom och gick där, han gick förbi mig bara 1 meter bort! Oh my god! Jag bara stelnade till! Han är vacker..

   

Igår var mina kompisar här! Det var trevligt och alla verkade nöjda! Vi åt tacos och snackade skit. Några åkte hem vid 22 ungefär, och resten åkte hem vid 24. Jag fick jättefina presenter, är verkligen jättenöjd! Tack för en bra kväll!

     

/Tina

kalas ikväll

Idag har både mamma och jag varit lediga. Vi spenderade en lång tid på Maxi.. fy fan va vi handlade mat! Det va en påfrestelse... Innan vi åkte till Maxi var vi på systemet, så nu har jag gjort premiär där med! hihi!

GRATTIS till Alexander för att han kom in på Lunnevads folkhögskola =D Du är bäst babe! Om 45 minuter kommer han hit, då ska vi skåla och fira med ett glas vin. Det har jag bestämmt! Senare vid 18.30 kommer resten av folket! Hoppas det blir kul! =D

Jag köpte te med ingefära och citron idag. Det ska tydligen vara nyttigt, det har Anna Skipper sagt (hon är det som kretsar i min hjärna förtillfället).  Det var helt okej, men det är ju inte jordgubbste direkt.

/Tina

No day but today

Idag såg jag RENT igen, och jag måste säga att den var bättre idag.. Nu behövde jag inte koncentrera mig på vad de sa för att hänga med (allt misstycke kanske bara berodde på mina få hjärnceller?) Dock, var det mer falskt idag.. vilket är synd. Efter GREASE på lördag (med måns!) funderar jag på att följa med förra klassen och RENT- ensamblen ut, men jag vet inte.. Alexander ska ju inte med, vilket jag gärna vill. Och Linnea ska inte festa. Aja, jag får väl se.. vore ju skoj annars!












Din dag är idag...

rent

Igår var jag och Alexander på RENT i hörsalen. Tyvärr, måste jag säga, så blev jag besviken. Jag hade högre förväntningar och förhoppningar. Vissa utmärkte sig mer än andra, men i det stora hela var det rätt tamt. Jag har sett 5 musikaler av estetprogrammet tidigare, och den här ligger inte i topp allafall. Men ja, den är väl sevärd.

 


På fredag kommer några kompisar hit och firar mig, det ska bli jättetrevligt! hihi! Näpp, nu måste jag fortsätta plugga.. /Tina


söt

kolla, sötaste nånsin! De är från happy feet (årets bästa film btw), men de är omgjorda såklart ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ZPlvpN-7xyI

http://www.youtube.com/watch?v=XjhvWf7OeEE 

http://www.youtube.com/watch?v=KCep9zmBQYM

presenter

I fredags hade jag tänkt att åka till Tranås, till Alexander. Men mot eftermiddagen bestämmde han sig för att åka till mig istället. Anledningen var att han skulle bjuda ut mig på restaurang. När han satt i bilen påväg hit ringde han och berättade att han hade bokat bord på Bacchus kl. 20.30.. Jag blev så himla glad! Vi åkte dit och kom precis på minuten i tid. Jag åt vitlöksbröd med fetaost till förrätt (bland det godaste jag ätit), och Alexander åt skagenröra. Till huvudrätt tog vi båda två plankstek, gudomligt gott! Kvällen var så himla mysig! Tack hjärtat för en underbar kväll! Jag måste bara berätta att jag fick ett jättesnyggt halsband från pilgrim av Alex också! Hihi!

Idag har farmor, min faster, två kusiner och ett kusinbarn varit här och firat mig lite! Det var trevligt, speciellt bebisen som var med... såå himla söt och charmig! Jag vill också ha en bebis.. fast inte just nu.

Eftersom jag är så mycket ledig om dagarna har jag bestämmt att jag ska gå upp lite tidigare varje morgon för att gå ut och gå promenad i typ 30 minuter. Hur länge tror ni jag kommer klara det..? Förmodligen kommer det nog pajja redan imorrn. Men tanken var god.




Måste bara passa på att säga grattis till min kära bror som har blivit antagen till A-laget i SSK (han gjorde premiärmålet och blev matchens lirare... *stolt*), och till att han kom in på idrottslinjen på hagagymnasiet!

Jag har precis nu kommit hem från en B-lagsmatch.. jag såg bara 15 minuter, det va för kallt.. usch. Men under dessa 15 minuter hann jag ändå bli irriterad. Jag kan inte förstå hur det kan vara tillåtet att prata ett annat språk på planen. Borde inte det vara fusk?

/Tina

20 år idag

Vad är det för ett oväsen? Tänkte jag och öppnade ögonen. Det var kolsvart i rummet och plötsligt öppnas dörren och mamma, pappa och Robin kommer in, sjungandes. Robin blåser i en "partytuta", pappa står med kameran och mamma håller i en nyöppnad champangeflaska. Jag sneglar mot klockan och hinner tänka "fan va trött jag är, känns inte som jag har sovit nånting". Inte så konstigt, kockan va 00.00, jag hade sovit i 1 timme. Mamma sa att de ville vara först med att fira, och det var dem. Ett sms från Alexander kom 00.10.

Jaha, så nu är man 20 år. Inte längre tonåring. Är jag vuxen nu? Nej, det hoppas jag inte. Jag tror att vuxen är något man känner sig, och jag känner inget vuxet i mig idag. Iofs så är det rätt vuxet att få gå till systemet, men jag har ju inte varit där än. Dagen har varit bra, så här långt allafall. Jag och mamma ska in till stan sen och sedan ska vi äta någon god mat ikväll.

Nu till något som gör mig både ledsen och fruktansvärt arg. Vad är det för en människa som kan göra något så hemskt? Den här människan kan inte ha några som helst känslor i kroppen. Hur kan man ta fram ett vapen och skjuta en varg? Detta är för mig helt sinnessjukt. Grymma hemska människa! Personen hade tydligen märkt att vargen var rätt tam, den blev inte rädd när han närmade sig. Har då inte den här personen så mycket vett i skallen att han tänker "hmm, det kan ju vara vargen som rymt från kolmården" Tydligen inte. Sånt här gör mig så himla upprörd. Vargar bor i skogen, vargar äter andra djur för de är rovdjur. Låt dem vara det. Om det nu är folk som har fårfarmar bör man väl för fan se till att det inte går att ta sig in i hagen. Elstängsel kanske? Jag lovar att det mesta bara handlar om pengar.. "o nej ett får har blivit uppätet, nu förlorar jag X antal kronor för köttet och ullen. Jag vet, jag tar och SKJUTER vargen" Vargen, och alla andra djur med för den delen, var här först. Det är vi som har klampat in på deras revir och område. Låt djuren leva det liv de är skapta för. Framför allt, döda inte vargen bara för att de råkar komma in i en hage och döda ett får för att de är hungriga!! Hoppas du blir ditsatt din förbannade okänsliga människa!!

Det var allt för mig /Födelsedagsbarnet

1 dag kvar

Äntligen är det vår (nästan sommar). Idag är det iofs lite kallare, men det är inte under 10 grader.. Härligt.

Vad är det för en dag imorrn? Är det en vanlig dag imorrn? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är TINAS 20 ÅRSDAG! HURRA HURRA HURRA! Hihi, fasen va skönt det kommer kännas att inte vara tonåring längre.. Jag inbillar mig det iallafall.

Den här veckan kommer känns så himla lång. Jag och Alexander kommer inte träffas förns på fredag när jag åker till honom. suck. Det är så tråkigt att inte få vara med varandra varje dag.

vitsippa2 
Titta vilka fina vitsippor mina favoritbarn, Moa och Oliver, plockade till oss ♥



Jag kan inte förstå hur folk orkar tjaffsa så mycket som de gör om att homosexuella nu mer får gifta sig i kyrkan. Varje dag sedan beslutet togs är det ilskna debattinlägg i tidningen, jag överdriver inte. Herregud, att folk orkar. Låt människor och kyrkan vara ifred.

Jag måste hitta skor till balen och det snarast. Jag kan inte lägga ner och sy in klänningen förns jag har hittat ett par skor. PANIK! (varför få panik över ett par skor och en klänning?)

/Tina

helgen

I fredags var vi på fest hos Macke. Kvällen började med att jag och Alex åkte hem till Simon och Helene. Vi drack några öl och spelade Guitar Hero, mycket trevligt! Väl hos Macke var det gratis sprit och mycket folk. Konstigt folk, men trevligt folk. Jag och Helen ansåg att vi var de ända normala tjejerna där. Jag vet inte, just då lät det väldigt realistiskt, men idag skulle jag nog säga att det var rent fyllesnack. Senare kom Emma dit, då blev vi tre normala tjejer.

Hela lördagen var vi halft döda, både jag och Alexander. Dock hade vi väldigt mysigt. Det är skönt att bara sega en hel dag. Iofs så har vi segat hela veckan. Lika bra att passa på när Alex hade påsklov.. hihi!

 
Alexander, Simon och Helene



Imorgon kommer det en tjej från BRIS som ska föreläsa på skolan... En föreläsning som jag har ordnat. Det är en del av mitt proektarbete, hihi!

Nu är sökningen till högskolan klar, skönt att vara av med det.. Jag rangordnade såhär..
1. Socionomprogrammet
2. Religionsvetenskapliga programmet
3. Religionsvetenskap, grundkurs B



Jag fattar inte riktigt hur man kan gå hem med nån på fyllan, nån man inte känner. One night stand.. varför finns det? Det är snuskigt.. usch.. Aja, nog om det.

/Tina


improvisationsjazz

Yes, äntligen någon som tycker som jag. Imorse dissade Titti, i rix morron zoo, improvisationsjazz! Mohahaha! Det låter ungefär såhär.. sldjfijhdivbinowijoeuhfncihfciwhkhrbvlsujoxujdf iouhihnc.. typ. Men visst musikerna är oftast sjukt duktiga men det räcker inte för att jag ska tycka om det. inte Titti heller för den delen.

image48

varför?

varför just nu? varför varför varför? Farför i helvete kom det SNÖ inatt!? Jag blir tokig.. Jag vill inte ha mer vinter och snö. Aldrig nånsin mer.

Påskafton. Det är väl en trevlig dag. Jag var först hemma med familj och släkt. Vi åt massa god mat (dock inte påskmat, tack och lov). Senare på kvällen åkte jag in till stan där vi först förfestade hos Johan. Vi spelade Guitar Hero (om det nu stavas så), vill bara säga att jag sämst på det, speciellt efter några öl.. hmm. När vi kände oss nöjda gick vi till Cromwell. På vägen blev Alex stoppad av Polisen "Du vet reglerna va? Ingen öl innanför promenaderna" haha, det va jävligt roligt. Han fick lämna ifrån sig sin precis nyöppnade öl, sen önskade poliserna oss en fortsatt trevlig kväll. Kvällen var rolig och trevlig.. trots att jag upptäckte dryga sidor hos folk jag trodde jag kände väl. usch. När det stängde gick jag och Alex ner till stopet och tog en taxi hem därifrån. Tack gud för att jag har en sån underbar pojkvän.

Nu måste jag sätta igång med pluggandet. /Tina


långfredag

Det är alltså idag vi firar Jesus död, eller? Hmm.. jag kanske skulle behöva gå religionsvetenskap i tre år ändå..

Jag har varit hos Alexander nu några dagar, så himla mysigt! Idag låg vi i sängen hela dagen.. hihi.. ändå tills vi tog tåget hem vid kl.18.. LYCKA!
Vi skulle ha gått ut idag, men icke, det blir imorrn ist..

 
Titta vad fint arrangemang jag gjorde förut.. hihi =)




ÄLSKAR DIG

lov

Nu har jag jobbat mina två dagar, underbart att vara av med det. Vi har bestämmt nu vilka veckor jag ska jobba i sommar, vecka 25 - 28. Orkar fan inte jobba mer än fyra veckor, förra sommaren höll jag på att gå under av att jobba 8 v.

Igår när jag hade slutat jobbet vid fyra gick jag direkt och mötte Emelie och Emelie utanför Neptun för en bit mat. Vi satt där i tre timmar. Det var nog rekord för mig på en pizzeria. Efter det gick vi på bio och såg Beck. Himla bra film, och en himla trevlig kväll. Det måst göras om tjejer!!

Snart kommer Linnéa hit. Vi ska dricka kaffe, som på den gamla goda tiden, och snacka skit förstås.

Ikväll ska jag till Alexander, min superdupersöta underbara älskling! På fredag blir det utgång!
/Tina