snart är det försent

Jag har precis skruvat ihop en hylla. Fasen vad jag är händig.

Just nu sitter jag och väntar på att Alex ska komma hit. Vi måste boka hotell ikväll, måste måste måste. Vi ska till Göteborg 7/7. Linnéa och Johan ska ha inflyttningsfest och eftersom vi ändå ska dit tänkte vi göra Göteborg när vi ändå är där, Liseberg, Universeum och stan. Men som sagt, vi har inte bokat hotell ännu.. Problemet med detta blir ju att det är fullbokat. Mamma ringde bl.a Scandic, men icke, fullt överallt. Tillslut hittade vi ett hotell igår som såg bra ut, får nog kanske bli det vi bokar sen.. 

Jag fick reda på att jag har fått löeförhöjning i och med att jag fyllde 20. Den informationen var ju inte helt fel. jippie! Och så har jag fått jobb på e.on under min långa lunch. Nu tänker några, men vaddå, hon jobbar ju redan på e.on? Nope, jag jobbar på Coor Service Management som jobbar åt e.on. Men nu ska jag bli "riktig" e.on:are.



Åh, det känns som jag inte har så mycket vettigt och skriva. Inget vettigt som händer i livet. Är det så här livet kommer bli sen när man blir "stor", att det inte händer något i ens liv, bara för att man jobbar hela dagarna? Om det är så vill jag nog inte bli stor längre..

Jag och Alleballe har börjat springa i spåret här i svärtinge. Fan va vi är bra, älsk.

/Tina


bilder från helgen

 
Jag måste medge att jag är görsnygg i en för liten flytväst..

 
Alexanders MacBook var såklart med på resan..

 
Bilder från båten..

  
Natur fanns det gott om. Skärgården är vacker.

 
Vi försökte undvika regn när vi grillade..

 
Vi tog en tur till fyrudden. Varför har man bandybollar fast på båten?

  
Vi hade ordentligt med sol en dag.. Alexander badade till och med..

 
Alexander på ett högt berg. Jag fotade i kikaren.


Hoppas att ni andra hade en bra midsommar!

midsommar

Källskär. Regn. Sol. Filmer. Grillning. Dass. Massa båtåkande. Mys. Skratt. Jag. Alexander.
Så kan man sammanfatta min midsommar. Helt underbar.

Under mina tre nättrer på en ö har jag, ang båtar, lärt mig:
Det heter inte snöre, det heter tamp.
Det heter inte stöta-ifrån-korv, det heter fender.
Man ställer inte båten vid bryggan/berget, man lägger båten vid bryggan/berget.
Man skyfflar inte ur vattnet ur båten, man öser ur vattnet.

Vem vet, det kanske kan bli en lite båtmänniska av Tina en vacker dag. Men man kanske inte ska hoppas på för mycket..

Ojoj, nu måste jag jobba.. Bilder kommer senare, förhoppningsvis ikväll.
puss och kram


dagens goda gärning

Jag räddade precis en humla som hade flugit in här på kontoret. Stackaren, helt vilsen och rädd. Och rätt söt också. Humlor är fina, jag gillar humlor. Förstår inte hur folk kan vara rädda för dessa fina fredliga djur. Menmen. Den skulle nog aldrig ha hittat ut själv, E.ON ligger ju i en rätt stor byggnad.. Så jag tog en plastbytta som vi har besöksbrickor i och släppte ut den på en blomma precis utanför entren.
Gud måste le åt mig nu.

Lååång dag

Det känns så tråkigt att inte kunna blogga på "heltid" längre. Idag är det rätt lugnt på jobbet så jag fick en lucka nu att skriva några rader. tjohoo! Tyvärr så har jag inte så mycket att berätta.. Jag jobbar ända till kl.17.15 idag, många andra slutar ju redan vid lunch. suck. Från 7.30 till 17.15 känns fan som en evighet.

När jag väl har slutat kommer Alexander och hämtar mig, sen bär det av mot källskär. Det ska bli så himla skönt att komma ut på landet och ta det lugnt. Vi var och storhandlade igår, vi ska grilla massor och dricka vin och öl. Det kommer bli underbart!



Ni måste gå in och rösta på mig och Alexander på
http://www.nt.se på vårt balfoto. Vi har ju nämligen gått till final. Hihi!

Nu ska jag gå på lunch! puss o kram

jobb

Nu sitter jag på jobbet och har det så himla långtråkigt.
Telefonen är tyst och det kommer inga besökare.
Om 30 minuter ska jag börja hämta in all post.
Åh vad jag hoppas på att den här månaden går fort.

helgen

Helgen har varit lugn. Vi tänkte åka till Källskär men det blev ju inte så fint väder.

Igår tog jag och Alexander en tur till Maxihuset. Han köpte badshorts och jag köpte skor, shorts och en skarfs. Ibland behöver man såna dära lördagsutflykter, trots att det bara är maxi man besöker.

image222 




Igår kväll var jag och Alexander i spåret här i Svärtinge. Det var väldigt uppfriskande, tror vi ska dit ikväll igen.


Usch, imorgon börjar jag jobba. Jag vill inte! Den här sommaren ska jag bara jobba 4 veckor och det känns såå skönt. Förra sommaren var en ren pina. 8 veckor i en reception är banne mig bland det tråkigaste som finns.

Vad händer för er på midsommar då? Själv ska jag till Källskär med älsk. Bara han och jag ute i skärgården. Det kan nog inte bli bättre.

/Tina

jag övar på att vara hemmafru

Nu har jag tvättat 4 tvättmaskiner och strykt hela strykhögen med kläder. Jag har även bytt lakan i sängen med *applåder*. Medan jag har gjort mina sysslor har jag tittat på Så som i himmelen, som jag anser är en av de bästa svenska filmer som gjorts. Kanske därför att jag själv har sjungit i kör sedan jag var liten. Jag vet precis hur det är. Det är sådär galet som det är i filmen...
image221
..det är charmigt tycker jag.

rea

Igår var jag med Emma en sväng på stan. Vi gick till MQ och kollade rean. Vi hade förhinder i förrgår då rean startade. Detta visade sig vara synd för det var väldigt urplockat när vi anlände. Som alltid på rea, vill jag påstå. Men det blev ett par leggings  och ett armband allafall. Igår kom jag även ihåg att gå till Kings. När vi var modeller för dem fick vi varsitt presentkort på 200kr, vilket jag inte hade handlat upp ännu. Så igår gick jag dit och hittade en jättesöt top från Esprit. Så nu har jag äntligen gjort mig av med presentkoret.


image216

   

uppe med tuppen

Aloha! Hela veckan har jag vaknat vid 06.00 för att få liv i Alexander. Som jag har nämnt tidigare så är han BÄST på att sova. Detta resulterar i att det blir mitt ansvar att han kommer iväg till jobbet. Men självklart gör jag det så gärna, jag gör allt för min prins. Jag kan ju faktiskt gå och lägga mig igen när han har åkt. Hihi.

Men nu till idag. Efter att Alexander hade åkt somna jag om till 8.30, då klockn ringde. Jag ska in och träffa Emma snart =) Sen i eftermiddag ska jag på student i Söderköping.

Jag kom på förut att jag inte har sminkat mig på en vecka..(!) Jäkligt skönt, faktiskt. Men idag åkte det på igen.












Åh jag blir så irriterad. Vilka förbannade ointelligenta människor det finns där ute. Så jäkla själviska och elaka. Hoppas ni åker dit för förtal !! Idioter.


MacBook

Nu sitter jag vid älskingens MacBook. Han har försökt komma ut på internet hemma hos mig, men utan resultat. Han ringde förut och bad mig försöka. Jag trodde inte att det krävdes en blondins kompetens för att lyckas, men joorå, det gjorde det visst! Bara längtar tills han kommer snart, då jag kan skryta med att jag klarade det, och inte han. haha, skadeglädje!

Trevlig kväll!

städning & rensning

Nu har jag städat en av mina garderober. Den garderoben jag använder mest. Jag är verkligen SÄMST på att slänga kläder/saker. Idag har jag gjort en "myrornapåse" och en "kusinpåse". Jag har alltså varit duktig och gjort mig av med en hel del. Det skär i hjärtat.

När jag ändå var igång passade jag på att vika om de flesta av mina linnen och t-shirts. Blev fint, ser dock lite väl pedantiskt ut. Det ligger till och med i färgordning. Men jag kan lova er, om ungefär 3 dagar kommer det se ut som ett bombnedslag igen. Det kommer bli "Fan, jag orkar inte hålla snyggt, skitsamma, det är bara trycka in kläderna" typ.

 

sol

Jag flagar på näsan och i pannan. Det blev lite för mycket sol när vi var på Alexanders land i helgen. Suck. Att jag aldrig lär mig.. Havet = MASSOR av sol!

Vad händer idag då? Inte så värst mycket. Jag håller på att tvätta för fullt och jag ska strax plocka ur dikmaskinen.. Det är sånadära roliga sysselsättningar som måste göras, tyvärr.

Har egentligen inte så mycket att skriva för tillfället, så jag lägger upp lite bilder från när vi var landet ist. Det har spelats in "vi på saltkråkan" där.. hihi!

   
  

champangefrukost och utspring

  
  
Champangefrukost i Vasaparken..

  
När vi kände oss nöjda vankade vi vidare lite smålulliga till skolan för att ha lärarmiddag..

  
Efter middagen blev det en låååång väntan. Vi tog skolfoto och gjorde vår fina banderoll.. (ser lite dumt ut när inte alla har hunnit skriva sina namn ännu)


Klockan 16.30 fick vi hänga ut genom fönstren för att vinka, sjunga och bara se det stora folkhavet..



Klockan 17.00 : UTSPRING!!
         

Jag fortsatte fira hemma på altanen
      
Jag hälsar alla välkomna, paketöppning, mitt älskade kusinbarn, och Lupinerna som prydde våra bord.


Den fina rosen och CK-klockan jag fick av min älskling


Jag hade en helt underbar STUDENT!!

lite bilder från studentveckan

   
Förfest hos Emelie A

  
Förfest hos Emelie J

 
Middag och fotbollstittande på O'lerys

första doppet

Igår tog jag årets första dopp! HELT otroligt! Ni som känner mig måste tro att jag ljuger, men icke! Efter middagen vid typ 17.00 åkte jag och Alexander till Ågelsjön. När jag efter mycket försök hade kommit i vattnet fick jag, som vanligt, panik och typ dödsångest. Men efter att ha simmat ut till Alexander som så väl tog emot mig i vattnet kunde jag tillslut koppla av. Efter kanske 3 minuter kännde jag mig bortdomnad för att det va så JÄVLA kallt, så då simmade jag in till klippan igen. Men det var ändå årets första dopp.

 

sjung om studentens lyckliga dag

image165

image166

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEENTEEENN! FY FAN VA JAG ÄR BRA!





(mer bilder från utspring osv kommer inom kort) 

vad är väl en bal..

image157

image158

image159

image160
vi blir fotograferade till NT

image161

image162

image164