Handboll hela dagen

Idag har jag, mamma och brorsan spenderat hela dagen i Katrineholm. Ni vet, staden med alla konstiga rondeller. Robin hade handbollscup. Mellan frösta och andra matchen åkte vi till vingåker, en kul impulsgrej!

Wiiie, inatt kommer Alleballe hit =D min sötis! Och åker igen imorrbitti.. Sen kommer vi inte få ses förns på tisdag kväll.. =( usch, vad livet är hårt..

Tjoho, snyggismartin vann igår! Och allt tack vare min röst..! =P

Nu blir det en lugn kväll med mamma o pappa.. /Tina

Nu är jag här igen..

Jag som önskade er trevlig helg förut.. menmen.

Jag har varit i skolan idag =O Jag saknar skolan, jag vet, helt sjukt. Men ni anar inte hur segt det är att gå hemma hela dagarna o sitta vid datan.. baotatråkigt!

Efter att jag hade tagit mig igenom min enda lektion, gick jag ner till Emma. Jag lämnade en ögonfransböjjare som jag köpte till henne igår, hihi jag köpte en till mig själv med! Den värms upp, ascoolt!

Den här helgen kommer bli jättetråkig.. Alexander ska spela på jazz- och bluesfestivalen i Linköping.. suck.. Men han kommer imorrn natt allafall.. skönt det! Blir tokig när vi är ifrån varanda för länge.


  Ännu en gång, trevlig helg!


M.U.S

Igår var det årets första klubbkväll på Make Up Store.. och det va som vanligt, mycket revligt! En som jobbar där, nämner inga namn, sa "ja ni gör ju det här på rutin nu" till mig och mamma.. haha, då har man varit fär FÖR mycket =P

Jag köpte ett par jättesöta röda skor igår på H&M för bara 98:- .. funderar på att köpa ett par till, fast typ champangefärgade =)

Oj, nu måste jag gå till bussen!
Ha en trevlig vårhelg! /Tina

bubbel

Vår soda stream räddar min dag. Tack för att du finns..


vuxenpoäng

I måndags åkte jag till Alexander.. Skönt när jag kan utnyttja mina lediga dagar till att umgås med min ängel.. I går lagade vi pannkakor.. mums! Varken Alex eller jag hade gjort det tidigare, men det gick hyffsat bra allafall!

Idag vill jag dissa Zlatan. Han är så överskattad. Jag hörde på radion idag att de hade posotiv nyheter från sporten.. "jag tittade när de tränade,och man kunde se hur Lars Lagerbäck och Zlatan skrattade gott ihop" sa en reporter.. Och vem fan bryr sig?

Idag har jag bytt propp ute i proppskåpet för första gången.. snacka om att skaffa vuxenpoäng..

/Tina

Ledig

Idag är jag ledig.. igen.. Börjar bli lite trött på att vara ledig.. Måndag, tisdag, onsdag 1 lektion, samma sak torsdag, och idag ledig. Usch vilken jobbig vecka 2 lektioner.. och trean ska vara jobbig? Nä ,nu va jag elak!  Jag tycker synd om mina klasskamrater som sliter sönder sig. Vi borde byta ibland så dom får va lediga och jag får vara i skolan en hel dag.

Idag ska det tydligen vara nån UF-mässa som några i min klass är med på.. (därav inställda lektioner) Men det där är inget som intresserar mig.. ekonomin var inte riktigt min grejj.. Men men, jag önskar dom lycka till..!

Imorgon ska jag fika med Linnéa på stan.. har inte träffat henne på flera veckor. Det ska bli trevligt!




åh nu är resan bokad!  Turkiet, jag, älsklingen ♥, en lägenhet (med snedtak), havet, en stor pool... + min familj... hihi, men vi ska alla fall bo själva! =D

image39 image40
bilder från ving.se (kolla vad mysigt det är med snedtak!)

ge er

Imorse när jag satt och läste tidningen blev jag så himla irriterad. Nu funderar de på att ta bort GB:s nya glass "Girlie". Den är rosa, stjärnformad och pinnen innehåller glittersmink. Den är könsdiskriminerande och riktar sig bara till små tjejer, säger de. Hur orkar dom.. Varför kan inte glassen få vara ifred? Det är väl kul att det är nåt som riktar sig till tjejerna. Först är det världens prat om att tjejer är i underläge, jämt! Och nu när de väl får nånting så är det fel. Hur ska ni ha det? Jag antar att det är glittersminket som de irriterar sig mest på.. men herregud, låt småtjejerna få testa lite! De behöver ju inte ha det i skolan. Jag själv hade varit överlycklig om den där glassen hade funnits när jag var yngre. Förra året, kanske var förrförra året, var GB tvungen att ta bort sin glass "nogger black" för den var rasistisk. Är det för att den innehåller ordet black. Det är ju en FÄRG, precis som blå, gul eller grön. Eller är det nogger.. det liknar ju det förbjudna N-ordet.. Men den heter ju så och har alltid gjort det. Jag blir så trött på allt sånt där jävla skitsnack..

Vart är vårt samhälle påväg..?

Jag älskar dig Alleballe! /Tina

Det har snart gått ett år..

Förbannade huvudvärk. Jag brukar inte ha ont i huvudet, men när jag väl får det så gör det jätteont.. som ett jävla tryck.

Jag håller på skriva lite på min essä. Fasen va svårt det är. Första målet är ju bara att komma på ämne. Detta är nu gjort. Jag ska diskutera  och framföra lite varför människor som tror på Gud inte tror på andar, när det enligt min menig är ungefär samma sak. Fader, sonen och den Helige ANDE.

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans 10 månader.. ♥ ihh snart ett år! Tiden har gått så fruktansvärt fort. Känns som det var igår jag satt och spanade in honom när de spelade Grease...

Jag har fortfarande inte kommit fram till vad jag ska söka till i höst.. jag blir gaaalen. och stressad.

Vi ska nog boka resa ikväll.. så himla skönt det ska bli att få komma iväg 2 veckor i sommar! Jag längtar! Och Alexander ska följa med, det bästa av allt! ♥

nä, nu måste jag gå o ta en värktablett.. /Tina

snart skiter jag i det här

Jag har nu kollat på massor av utbildningar på nätet. Jag är inte ett dugg klokare eller säkrare för det. Jag hade hoppats på att hitta en KY-utbildning, men icke. Folkis, det kanske kan vara ett alternativ.. tänkte jag. Men nej, inte det heller. Det kanske är lika bra att strunta i att plugga i höst.. Jag kan ju gå hemma o ruttna istället medan jag försöker komma på vart jag vill gå. Just nu HATAR jag att tänka på framtiden, (det som jag annars kan fantisera om i timmar).

framtid, förbannade framtid.

vänner

Jag vill slå ett slag för mina vänner.

  
  
  
  
  

födelsedagskalas

Igår var jag på kalas hos Sofie som fyllde 19 år! Vi fick tacos och tårta, gott! Vi hade riktigt trevligt, och det var precis lagom mycket folk! En lyckad kväll! Efter det åkte jag till mamma som var på tjejkväll hos en jobbarkompis, "Tina, jag som umgås med min mamma och hennes vänner" hihi. Menmen, jag är van, jag brukar vara med mammas vänner. Jag vet jag är lite knäpp (är det det som kallas lillgammal?)

Efter min vistelse hos de vuxna skjutsade jag hem mammas kompis (och min med faktiskt), och sen åkte jag o hämtade Alexander. Vi åkte hem och somnade nästan direkt.

Idag ska vi bara ta det lugnt.. Alexander håller på att koppla in DVDn, vi tänkte se på Natt på Museet, eller vad den heter. Vi tänkte gå på bio ikväll med det går ingen bra film så vi strunar i det. Vi får ha mysigt hemma istället.

Imorgon är det bara 1 månad tills jag fyller 20, tjohoo!

over and out.

Mamma sa att jag var sjuk

Har ni inte läst den boken "mamma sa att jag var sjuk".. gört! Den är jättebra! Jag har visserligen inte läst ut den än.. haha.. men än så länge är den bra! Tänk vad en sjukdom kan göra med en människa. Hur sjukdomen kan få en människa att plåga sina barn på det sättet.

Idag hade vi religionsdag. Det va intressant och rätt givande. Religion är väldigt spännande.



vem gömmer sig här?
Bosse


Det va ju bara lilla Bosse..
Bosse

höhö, vilken humor!

/Tina

Tiden är värdefull

Ooh nej, jag öppnade precis min Never Stop -påse åt fel håll, upp och ner.. Fattar inte att sådant kan störa mig. Men det gör det.

Nu till dagens händelser. Jag vaknade, som alltid när jag är i Tranås, till Alexanders högljudda väckarklocka. Jag tänkte att det inte var någon idé att ligga kvar, så jag gick upp jag med. Jag åt en lugn frukost till TV 4. Som jag skrev igår så skulle det vara visning på lägenheten idag. Jag höll mig borta i 70 minuter. Det var en utmaning vill jag lova. Jag gick en lång promenad i det vackra vårvädret. Jag gick förbi Tranås gymnasium (tror det bara finns ett..), sen förbi folkets park. Gick in en sväng på ICA och köpte mig bananer och en glass. Efter det gick jag genom en mysig park och sen till JC. Man kan säga att jag "gjorde Tranås" idag.. Trots den lilla staden måste jag medge att den är väldigt trivsam och mysig. Sen gick jag hem och väntade på Alexander som kom hem vid ungefär14.30. Sen blev det bara mys och vila för hela slanten.. Sedan åkte jag hem kl.17.47. Så, det var min dag.

Imorgon ska det va temadag på skolan som ska handla om religion. Hoppas verkligen att det blir intressant. Religion är ju mitt favoritämne..hihi! Aja, annars är det väl bara gå där ifrån.. Jag ska jobba imorrn med, två timmar. Blä vad tråkigt! Ni anar inte..

Igår var jag med om att tåget gick sönder. Vi fick vänta 20 minuter och byta tåg till ett annat. Det var en spännande färd. Tråkigt bara att jag förlorade 20 minuter av min tid med Alexander. Ni vet, varje sekund är guld värd.

Jag vill till nästa fas.

En ny vecka. En vecka som tar mig allt närmre studenten. På så vis känns måndagarna rätt okej. Jag var inne en sväng i skolan förut. Känns rätt knäppt att åka fram och tillbaka till skolan för att vistas där i 15 minuter.. menmen, det som måste göras måste göras. Det är en hård skola.

Solen skiner och det är inte flera minusgrader ute längre.. tjohoo! (jag förstår att ni börjar tröttna på att jag nämner vädret nästan varje gång jag skriver. Men jag AVSKYR vinter, snö och kyla. så det så.)

Jag börjar tröttna på att bo hemma. Jag har inte direkt tröttnat på familjen, utan mer på att jag inte får plats med mina saker i mitt rum längre. Alla saker skulle kunna fylla ut en hel lägenhet. Jag börjar framförallt tröttna på att känna att jag är kvar i det här stadiet i livet.. jag vill in i nästa fas! Jag vill kunna klara mig själv. Kunna bestämma själv vad jag ska äta, tvätta själv osv. Jag pratar om den fasen när kompisar blir vänninor. När pojkvännen bli ens levnadspartner. Dit vill jag. Jag och Alexander har pratat om att vi vill flytta, men vart finns pengarna? Inte lätt när båda ska plugga flera år till.. Nä nu får jag skriva om något annat, blir så himla sur av det här.

Spänning och glädje. Glamour och glitter. Jag tycker att rätt låt vann i lördags.

Vi ska snart åka till IKEA.. får se om jag hittar något att fylla ut mitt lilla rum med. Efter det ska jag ta tåget från Linköping, vidare till Tranås. Det ska vara visning på lägenheten imorrn. Eftersom jag inte kan vara där när visningen är får jag väl "gå på stan". Kanske kan jogga? Nae.. Jag kommer nog gå till JC, Åhléns och ICA.. finns inte mycket mer att se i en storstad som Tranås.


Jag och älsklingen.
älsklingen o jag

klar.

Åh, äntigen  är jag klar med mina "inför psykologiprovet" papper! Det blev hela 9 sidor dataskrivet.. hjälp! Imorgon ska jag och mamma till ullared =) hihi! Då ska jag göra av med massa pengar! Men det blir nog att plugga massor på bussen. Suck, ge mig ork.

Jag funderar på om jag ska lägga mig och kolla på chess.. den är ju helt underbar. Jag känner att jag borde koppla bort skolan ett tag!

Är det bara jag som känner att vintern är på väg bort? wiiiiie! Det känns såå bra! Snart kan man gå i kjol och linne!

Jag vill ge en rad åt min Alexander.. Jag älskar dig! ♥


svampbob

ett hus

åh vad underbart det är att äntligen få höra fågelkvitter.

Idag var jag på skolan redan 7.20. Jag kom på igår kväll att jag var tvungen att åka in och tömma skåpet och ta bort låset innan vaktmästarna började jobba imorse. Skåpet ska nämligen målas om idag. Men eftersom jag är pigg som en mört var det inga problem. Hmm.. kanske inte så pigg.

Jag har funderat över det där som har hänt i Danmark. Jag är dock inte säker på att jag har fattat rätt. Är det så att kommunen gav ungdomarna ett hus, ett hus som de nu har tagit tillbaka, och nu är ungdomarna arga för det? Alltså, är det inte i så fall väldigt synd om de här ungdomarna som tjuter, skriker och bråkar för.. ett hus?(!) De här ungdomarna verkar ju inte ha något liv utanför det där huset. Detta tycker jag är sorgligt och sjukt. Det är ju bara ETT HUS! Så himla viktigt kan väl inte ett hus vara? Det finns väl annat att göra än att vara i ett hus? Herregud! Hitta något annat att bråka om.. Men som sagt, jag kanske inte har fattat situationen rätt.

Idag ska jag fortsätta plugga psykologi.. är hur mycket som helst känns det som.. *suck*




/Tina.. min katt hälsar också!

Några bilder från i lördags

   

så himla kul vi hade!

Helgen

I fredags var jag, Alexander, Adam, Johan och Micke på Cromwell. Det var trevligt, men inte så kul. Emma kom dit när hon hade slutat jobbet vid 1 typ. Då blev det roligare. Då behövde man inte BARA prata om musik. skönt.

I lördags var jag, Emma, Amanda och Linnéa hemma hos Emma och förfestade och käkade mat. Linnéa skulle inte med ut så hon skjutsade sedan ner oss till otten. Det var kul att gå till "otten 21". haha. När vi kom dit var det jättelite folk. Det fylldes, som tur var, på mer och mer senare. Emma och Amanda hade som mål att jag skulle bli så onykter så jag skulle få minnesluckor, bara för att jag aldrig har fått det tidigare. Men jag tror faktiskt att jag minns allt, trots att de lyckades få mig väldigt onykter. Det var nog min värsta fylla nånsin.

FY OCH FAN vad dåligt jag mådde. När man mår så dåligt tänker man "aldrig mer, aldrig mer". Men va fasen, nu känns det rätt okej =) Alexander var här igår och tog hand om mig! Han är så underbar! <3

Idag är jag hemma och jobbar med projktarbetet och psykologin. Skönt att få lite gjort.

/Tina


Torsdag

Kommunen borde bygga om alla bussar och spårvagnar. Jag får inte plats med benen, det är för trångt.

Igår var jag och Emma på stan i flera timmar kändes det som. Med det va jättemysigt, vi käkade, fikade och shoppade. Precis som en dag med Emma ska vara.

Åh Alexander kommer hit ikväll.. längtar så mycket! <3
/Tina