växthuseffekt?

Igår var jag på vibrationsträningen. Det var rejält jobbigt för benen vill jag lova. Ska dit imorgon igen.

Jaha, då har snön kommit ännu en gång. Jag som verkligen hade hoppats på att växthuseffekten skulle ge resultat, alltså ingen mer snö. Men ack så fel jag hade. Eller ack så fel alla har som påstår att klimatet har förändrats.  

Jag tror inte riktigt på det där, jag tror att det alltid har varit förändringar i klimatet. För över tusen år sedan var det mycket varmare på Grönland än vad det är nu tex. Även Sverige har varit mycker varmare än vad det är nu. Människor oroar sig att malarian ska sprida sig uppåt bara för att det blir varmare. Men malariamyggor har egentligen ingenting med varma klimat att göra. Jag hörde en malariaexpert på tv som sa att det största malariafallet var i Sibirien och då dog över 10000, så nej, det är ingen värmemygga.

Jag orkar allafall inte stressa upp mig för att vi är inne i en, som jag skulle kalla det, "hög kurva" i naturens gång. (En hög kurva som tyvärr innehåller snö) Visst, jag tycker inte att vi ska släppa ut så mycket gifter som vi gör, för det tillhör inte naturens gång. Men som sagt, vi i Sverige behöver inte få dåligt samvete för att vi tar bilen till jobbet, tycker inte jag allafall. Klaga på de länderna där det är mer utsläpp, som USA och Kina. Eller Australien där de tydligen slänger batterier i vanliga soporna.

Hursom, jag vill inte ha mer vinter, jag tycker att vintern hade fått sin chans. Ge mig VÅR!



Idag ska jag nog läsa lite. Fick min bok om heder igår, vilka jävla människor det finns! "Det fanns ingen annan utväg än att döda min dotter. Skulle ni haft en dotter som henne skulle ni också vilja skjuta henne" så resonerar många män.. fy fan! Då kan det räcka med att det har fått höra rykten om att deras dotter/hustru/kusin/brorsdotter pratat med en man/kille. Jävla as till människor alltså! Sånt där gör mig upprörd. Otroligt upprörd.


/Tina

Kommentarer
Postat av: Johanna

Se "En obekväm sanning" med Al Gore, den har redan gått på TV ett par gånger. Där får du mer ingående fakta, statistik och annat angående klimatförändringarna! Mycket intressant dokumentär!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback