Tältdags

Imorgon åker Alexander och jag till hans land i skärgården. Efter det beger vi oss ännu mera söder ut, antagligen till Öland, där vi ska tälta. Det kommer bli hur mysigt som helst. Vi får hoppas att vädret håller i sig med *peppar peppar*.

Poolen börjar ta sin form med. Det är kul. Hoppas på nått dopp i sommar allafall.


Jag fotade en trollslända härromdagen och så här blev bilderna. Fina djur det där.









Nu ska jag packa lite och sen, resten av veckan, ska jag bara njuta av att få åka iväg med min älskade Alexander.

/Tina

slappdag

Usch vilket väder det har varit idag. Jag vaknade av åskan och regnet. Det bullrade i hela huset. Alexander är hemma hos sig och övar (kontran) nu. Själv sitter jag och lyssnar på Mamma Mia - soundtracken medan jag väntar på mat.

Det känns som en riktigt "krypa ner i sänge/soffan dag" idag. Kanske sätter på någon film efter maten.

Jag har allafall haft en bra helg i övrigt. Festen hos Therése i fredags var jättekul, gick inte därifrån förns halv fyra. Igår firades hon hemma hos deras mamma. Vi åt grillspett, mums!


Men gud vilket tråkigt inlägg detta blev...
/Tina

Peter, vår Peter

Igår var jag, mamma, pappa, mormor, farmor och Hazel i S:t Anna kyrka och tittade på Peter Johanssom och Matilda Hansson. De hade sin sommarkonsert igår. Peter är så himla ödmjuk och han sjunger ljuvligt. Han är så himla spontan och rolig. Ni som aldrig har sett honom live har missat något! Även Matilda är sjukt duktig. Hon sjöng så jag fick tårar i ögonen, det händer nästan aldrig. Jag hade dock vilja hört med sång av Peter. Han kom lite i bakgrunden.

Jag ser verkligen fram emot januari när vi ska gå och titta på Queen-konserten "Champions of Rock" med Peter Johansson i De Geerhallen. Den kommer vara så jäkla bra! Längtar (men låt sommaren gå sakta)!












Ikväll är det fest hos Therése, Alexanders storesyrra. Hon fyller 25 år idag så då ska vi fira henne och sen kanske gå ut..! Kul kul!

Nu ska jag göra mig i ordning.

/Tina

Mamma mia

Igår var jag, Emma och Amanda och käkade på O'learys. Jättemysigt! Efter det gick vi på bio och såg MAMMA MIA!. Den var så jäkla bra. Den var så bra att jag vill se den idag igen (vilket jag inte har råd med) men jag skulle gärna se den många fler gånger. Jag satt och rös nästan hela filmen och jag blev rörd vid flera tillfällen. Plus, att man nästan inte kunde sitta still. Musiken är ju så himla bra och de brister ut i sång hela tiden! Underbart!

 Ni som inte har sett den, gör det!!












Mamma mia vilken film!

/Tina

Lite glans gör susen

Wohoo, jag fick G på tentan i Ekonomisk familjerätt! Såå skönt! Nu, mina damer och herrar, har jag 75 hp.


Idag klickade jag hem ett Lancôme Juicy Tubes #14 Framboise från
bellme. De är ju så bra, och nu gick det bara på 137 kr..!

























Jag har nog inte så mycket mer att säga. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Men det är väl precis så som en semester borde vara, avkopplande utan stress. På tal om semster så ska nog jag och Alexander åka och tälta på nån camping. Vi har dock inte bestämt vart än. Öland, Skåne eller Västkusten är mina förslag. Får se om vi kan enas om något mysigt.


/Tina

1 år

Idag är det 1 år sedan Oscar dog. Det känns så overkligt. Året har gått så fort. När jag såg minnesannonserna i tidningen idag gick det knappt att hålla tårarna borta. Usch, det är så hemskt. Orättvisa värld!

Linda, jag tänker på dig och din familj idag <3







/Tina

mohahahaha


Gick ni på den lätta?










Orginalbilden högst upp.


Jag hittade en rolig sida på internet,
taaz.com, där man kan göra en makeover på sig själv. Så jag har inte färgat håret brunt.. det skulle jag aldrig våga! Prova ni med, det är jätteroligt! Hihi!




/Tina

Vad tycks?


och så säger man att man inte har något att ta på sig

Idag har jag rensat garderoben, igen. Jag har så sjukt många linnen och väldigt många av dem är i 32 och 34. Vilket innebär att de är alldeles för små nu. Desutom är de från tiden då det var modernt med korta linnen. Ni vet så att en liten springa av magen syns. Det är ju big no no idag. Så idag har jag slängt en hel hög till myrorna.




Det är högarna på översta hyllan som jag har gått igenom. Längst till höger är det dubbla rader. När jag var klar kan man säga att den främsta, av de två till höger, var borta. Alltså mängden motsvarade en hög. Aja, skitsamma.



Dessa ska jag ge till myrorna. Titta så många det blev tillslut.



Resultatet! Ni kanske inte ser så stor skillnad. Men tro mig, det gör jag. Det är så jälka många av de där kläderna som jag aldrig använder. Egentligen skulle jag nästan kunna slänga allt det där eftersom det bara ligger o dräller. Men å andra sidan hittade jag gamla kläder som jag hade glömt bort. Ett gulligt rosarandigt bondelid-linne tillexempel.


Egentligen blev det här ett väldans onödigt inlägg. Vem fan bryr sig om mina kläder liksom.. Menmen..


 Nu måste jag plugga.. Har ju tenta imorrn kl.08.00!!

/Tina

torka

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Egentligen har jag inte någon bra ursäkt för varför jag inte har skrtivit. Det har bara inte blivit av.

I fredags var jag, Emma, Amanda, Petra och Linnea på Bomullsfabriken. Vi hade jättemysigt! Vi drack vin, drinkar och shots. Emma beställde även in jordgubbar och glass. Eftersom Bomull är Emmas arbetsplats får vi (när Emma betalar) ibland bra priser. Det gillar vi, hihi! Amanda berättade hur hon hade haft det i Dubai. Åh jag vill ochskå åka dit. Men jag vill nog inte bo där, som Amanda gör. Det var kul att vara alla igen. Var länge sen sist.

I Lördag var jag och Alexander i Finspång och tittade på Simon när han spelade med sitt band. Vädret pajjade hela stämningen. Suck. Ikväll ska jag och Alexander titta på ännu ett band... i Mjölby. Det är Alex kompis Anton som spelar. Gud vad vi far fram och tillbaka.

Nästa vecka börjar min semester!!! Tjohoo!



Jag hittade en supersöt klänning som jag vill ha.. Jag vet bara inte när jag ska använda den.. Hmm.. Jag ska ju på bröllop i Augusti.. Då kanske?



Ni hittar den
här


/Tina

stieg larsson

Luftslottet som sprängdes. Usch så tomt det känns. Nu har jag lyssnat klart på den sista boken av Stieg Larsson. Riktigt bra böcker. Lite sega i början alla tre, men så fort du kommer in i dem så är du fast. Jag gick omkring med ipoden i öronen hela dagarna tycker jag. De är så otroligt genomtänkta. Allt hänger ihop på ett så bra sätt att man får rysningar. Jag undrar hur man kan komma på något sånt där.

Vilket geni han var och vilken fantasi han måste ha haft, Stieg Larsson.









Vad ska jag lyssna på nu? Aldrig fucka upp kanske, av Jens Lapidus..?

/Tina

Rubrik

Idag var det sista föreläsningen! wuhuu! Bara tentan kvar! Sååå skönt!

Idag var jag hos mormor en stund innan klippningen. Åt mat och fikade. Kändes onödigt att åka hem imellan när mormor nästan bor granne med frissan. Jag tror faktiskt att det syns att jag har klippt mig. Klippte av en decimeter ungefär. Det ni! Vi pratade även om vad jag skulle kunna göra med mitt hår nästa gång jag klipper mig.

Imorgon ska jag träffa Helen. Första gången vi ses själva. Har ju bara träffats med Alex och Simon innan. Så det ska bli himlans kul! =)

Nog skrivet för idag.

/Tina

städdag

Idag har jag städat båda badrummen, dammsugit och strykt en massa kläder. Jag vet, jag har inget liv. Egentligen kanske jag borde ha pluggat. Får väl ta igen läsandet på torsdag och fredag.

Imorgon efter skolan ska jag träffa Emelie en snabbis. På eftermiddagen ska jag klippa mig. Kors i taket. Det händer ju inte allt för ofta. Men nu är det dags. Jag antar att ingen kommer se någon skillnad efteråt. Som vanligt.

Har suttit och kollat resor. Jag kan efter en stunds läsning konstatera att 1 vecka i Grekland går på nästan lika mycket som 2 veckor i Turkiet. Så varför välja Grekland? Jo, för att jag aldrig har varit där. Menmen, det blir väl ingen resa, inget som vi kan boka nu allafall. Jag hoppas på en bra sommar här så att "sistaminuten"-resorna sjunker i pris. Då ska vi boka. Om priserna går ner, alltså.



Dags för mat. Jag ska in och hämta mamma vid tåget om en timme.

/Tina