wiiihuuu

Tv400 har börjat sända Paradise Hotel igen. Alltså repriser. Lycka!
Ikväll kommer Emelie hit. Då ska vi se på film och mysa =)

/Tina

42 mil

Så här lång ifrån varandra kommer vi bo. 420,9 km !
Idag är Alexander på endagsfestival i Göteborg, west coast riot. Det där är inget för mig så jag stannade hemma. Och imorgon, till söndag, ska han till Norrtälje för att spela. Så vi ses inte förns på söndag igen. Suck. "Mitt liv som musikerfru" hehe!


/Tina

tråkigt besked

Idag fick jag besked att jag inte kom in på floristutbildningen. Anledningen var att det var mer sökande än vad det fanns platser. Skittråkigt om jag ska vara ärlig. Visst, jag var beredd på ett negativt svar, men hoppet fanns ändå där någonstans. Djupt där inne. Så idag har jag varit lite deppig. Jag har bara tittat på Disneychannel sen jag kom från skolan. Slappat i soffan med andra ord.


Men däremot.. GRATTIS ÄLSKLING som kom in på Fridhems folkhögskola. Hihi han ringde precis, han hade fått besked idag med! Så himlans kul! Distansförhållande, BIG time, here we come.. Det är väl det ända som är tråkigt med det. Skåne, ojojoj vad långt bort. Men det går. Grattis! <3


Ikväll ska jag och mamma träffa några kompisar. Ska bli mysigt. Vi ska äta thaimat hade vi tänkt. Mums.
Nu måste jag åka!
/Tina

helt slut

Idag har jag slitit vill jag lova. Jag har städat båda badrummen, dammsugit hela huset och strykt massa kläder. Det ni. Plus att jag har läst i min bok om ekonomisk familjerätt som äntligen har kommit. Det är inte långt kvar till tentan nu. Börjar bli lite stressad.

Ska nog ta mig en kopp te nu. Måste koppla av en stund.

/Tina


Älskar Dig

ojoj, barnens skolböcker går upp i rök

Det brinner i folkparkskolan. Jag, mamma och pappa åkte dit och tittade efter vi hade skjutsat hem mormor. Vi som är från landet får göra så utan att det blir pinsamt. Vi är ju inte vana vid att det händer något sånt hemskt där vi bor. Nyfikna? Javisst! När de hade fått kontroll på branden och den började avlägsna åkte vi hem.

Nu ska vi äta varmamackor och efter det ska jag längta efter Alexander tills han kommer hit!
/Tina


midsommar

Efter lite tårar och sura miner blev det tillslut en bra midsommar. Alexander åkte till sin kompis och jag följde med mamma och pappa till familjen Stenberg på kvällen. Vi fick jättegod mat och vi spelade lite spel + kubb.

Nu ska jag lyssna lite på luftslottet som sprängdes, sen blir det att hjälpa mamma och pappa i trädgårn. Senare idag ska vi åka till min morbror och fira min kusin.

/Tina


Idag har jag inget att skriva..

Så jag lägger in lite nytagna bilder från trädgården..Ser ni spindelnätet? Bilden är tagen i motljus.


Smultronen är nästan mogna nu. Mums!
Oväder pågång.. Också taget i motljus.


Nu är det fotboll!
/Tina

osäkert om fredag

Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på midsommar. Alexander kanske ska ut till hans kompis land men jag har ingen lust att åka dit. Dels känner jag inte så många av dem, och dels så är det människor som är så olika mig. Jag känner mig alltid felplacerad. Jag blir så utanför på något vis och då blir jag blyg. Jag stör mig på dem och de stör sig säkert på mig. Dock gäller inte detta alla, såklart. Men jag vill ändå inte sitta fast på ett land med människor jag inte trivs med, och inte kunna ta mig därfifrån.

Suck. Ibland kan jag verkligen känna mig så himla utanför. Varför har inte jag ett eget kompisgäng som jag ska vara med på fredag? Alla är utsprida och tillhör olika "grupper". Emelie har sitt, Emma har sitt, Kristina har ju alla sina barn, Linnea har Johan och göteborg, Simon och Helen skulle göra annat.. Jag, jag har Alexander. Jag kanske har mig själv att skylla, antagligen. Jag har alltid prioriterat honom först, och jag gillar att göra det. Det är vid såna här tillfällen som detta slår tillbaka mot mig själv. Hursom, det löser sig säkert.. Alexander kanske väljer att stanna hemma med mig, vem vet.


Nu ska jag se avsnittet av DH som jag missade förra veckan. Hade ingen tanke på det när jag såg Sverigematchen.
/Tina

en vecka avklarad

Äntligen fredag och helg! Nu har jag läst sommarkurs i en vecka och det känns helt okej. Det är bara 7 föreläsningar kvar innan tentan. Tjoho, tiden kommer rusa iväg!

Ikväll ska jag och Alexander gå på bio. Vi ska se Indiana Jones. Hoppas den är bra. För ett halvår sen skulle jag aldrig ha trott att jag skulle se Indiana Jones på bio. För ett halvår sen hade jag inte sett nån av filmerna. Det är nu jag har sett alla och blev sugen på att se den nya. Bättre sent än aldrig, eller hur? Sen är det bara alla Bond-filmerna kvar. Usch, jag kommer avlida när den dagen kommer då jag måste se en hel bondfilm.

Tänk att jag har gått ett helt år på universitetet. Helt sjukt hur fort tiden har gått. Hela 67,5 hp har jag skrapat ihop med. Duktig va?

Nu ska jag ge Alex lite uppmärksamhet. Han sitter och spelar gta 4, så jag vet inte om han vill ha så mycket uppmärksamhet från mig just nu.. hahah! Menmen.. han har inget val.

Ha en trevlig fredag!
/Tina

Nu är jag tillbaka

Inte för att jag har varit nånstans, men jag är tillbaka på bloggen.

Jag har börjat läsa juridik nu i sommar. Det är en kurs som heter ekonomisk familjerätt. Jag tror det blir bra. Jag har bara varit på två föreläsningar än så länge. Men det känns helt okej. Jag kommer lära mig massor. Har redan lärt mig en hel del faktiskt. Eftersom jag aldrig har hållt i en lagbok tidigare är allt nytt för mig, alltså lär jag mig nya saker hela tiden. Jag gillar att lära mig. Det är nog en av anledningrna till att jag orkar plugga.

Hursom, jag tycker det klingar fint att säga juridik. Haha, finare än religionsvetenskap. Fast religionen är roligare och mer intressant.

 


På senaste tiden har det hänt lite mer. Vi var på Josefines student. Vi hade sjukt trevligt. Grattis, fy fan vad du är bra!

  


I fredags var Linnea, Petra och Petras dotter Evelina här och åt pizza. Jag hade inte träffat Petra på år och dar, typ. Allafall inte sen Linnéas födelsedag tror jag. Eller? Jag minns inte. Petra har allafall klämt ut världens gulligaste unge. Så otroligt söt, och lugn!!


Visst har jag rätt angående världens gulligaste?


Hmm, jag funderar på om det har hänt något mer. Jag tror inte det. Jo, Alex har typ flyttat hit. Hehe, inte seriöst alltså utan han sover här varje dag nu när han jobbar i sex veckor. Mys!

Idag ska jag plugga. Jag hoppas att en bok, som jag väntar på, kommer idag. Måste läsa ut hela den till tentan.


/Tina

sorry sorry

Jag har inte haft varken tid eller lust att uppdatera nu när det har varit så bra väder. Så, där har ni ursäkten.

Tänkte ju berätta vad jag handlade i helgen.. en klocka, christine (dvd), the holiday (dvd), lite kläder, lite pysselgejjer till mina scrapbook-saker, smycken, 2 nouba ögonskuggor, en kuvertväsk i grå lack.. hmm.. kommer inte på så mycket mer nu.. Det får la duga så länge.


Igår var jag och Alexander i Söderköping och åt glass på smultronstället. Vi gick omkring och tittade på båtarna när vi åt glassen.. vi hade supermysigt! Jag gillar söderköping, bodde ju där i fyra år när jag var liten. Skulle nog kunna tänka mig att flytta tillbaka någon gång.


Åh vad jag hatar min jävla pollenallergi eller vad det nu är jag har fått.. är täppt jämt!!

/Tina