stad i ljus

Jag kan inte tänka på något annat än Oscars begravning när jag hör den låten.

/Tina

jävla skitväder

Vi hade jättetrevligt igår! Vi åt god mat och spelade spel, och massa skitsnack såklart!












Just nu väntar jag på att Alexander ska ringa och vilja bli hämtad. Han är ute och käkar med några kompisar och eftersom han hämtade mig i Linköping igår så får jag hämta honom idag. Hoppas han ringer snart.. börjar bli trött.



Men vad är det för väder?? SNÖ!!! Jag blir tokig!

/Tina

väntar på Alexander

Åh jag tittatde på dagens avsnitt av DH förut..! Så jäkla bra!

Idag har Alexander varit borta hela dagen.. Han har varit på Ikea bl.a. Jag valde att stanna hemma så jag och mamma kunde åka och träna ist. Tänka sig, Tina väljer träning före ikea. Mår jag bra? Alex ringde och sa att han hade köpt ny säng! Åh jag blev så glad.. jag får så jäkla ont i ryggen av hans mjuka säng! Dessutom är den 105, och jag hoppas den nya är 120.

Imorgon börjar religionspsykologin. Spännande =) Först har vi rel.-historia och sen rel.-psykologi.. Onsdagar kommer bli heldagar. Efter skolan ska jag, Brankica och Victoria hem till Maria. Vi ska dricka lite vin och spela spel. Ha en vanlig tjejkväll helt enkelt. Myyys!


Jag tittar lite på rosabandetgalan.. vet inte om jag ska se hela. Jag blir så rörd och ledsen av sånt där. Tycker det är så jobbigt! 

Aja, nu ska jag borsta tänderna!
/Tina

baka, baka, liten kaka

Igår tittade ja ifatt alla Desperate Housewives som jag har missat. Alexander har ju massa avsnitt i datorn. Herregud så spännande det var!! Jag måste nog se nästa avsnitt redan nu, orkar inte vänta till ikväll. Hihi!

Idag har jag redan hunnit baka en kladdkaka. Jag ska ha med mig den imorgon när vi ska ha tjejkväll hos Maria. Kommer bli himlans gott. Jag funderar på om jag ska bara något mer, nu när ja ändå är i farten?



/Tina

tv hela dagen

Nu är Alexander hemma, viket innebär att jag inte kommer skriva så ofta den här veckan. Igår efter tränng åkte jag hit, till älsklingen, och sen såg vi på tv hela kvällen. Idag har vi också bara tittat på tv, vi tar det väldigt lugnt helt enkelt.

Men som sagt, blir nog inte så många inlägg i veckan. Ha tålamod kära läsare, tålamod.

/Tina

hon är tillbaka

Äntligen har Isabella börjat blogga igen. Jag har saknat "Blondinbella" de här 2 veckorna hon har haft paus. Äntligen nån som uppdaterar ofta. Låter ju nu som att jag inte har något liv, att jag sitter vid datorn hela dagarna. Det är till viss del sant, jag sitter mycket vid datorn och ibland känns det som att jag inte har något liv. Men faktum är att jag trivs ganska bra med det. Självklart finns det dagar då jag bara vill ligga under täcket och gråta en hel dag för jag känner mig misslyckad. Men i det stora hela gillar jag att vara ensam och att sitta vid datorn, och jag gillar att läsa Isabellas blogg.

/Tina

städdag

Gud så segt det känns när man vaknar och inser at klockan är en timme mindre. Visst, jag har ju tjänat in en timme, men jag skulle ju kunna sove en timme extra. Det är 6 timmar kvar till Alexander kommer hem, skulle ju varit 5 om det inte vore för tillbakavridningen av tiden.

Idag ska jag försöka läsa lite i psykologiboken. Kan nog vara bra att få ett hum om vad religionspsykologi handlar om innan vi börjar kursen på onsdag. Jag hade även tänkt att städa innan Alexander kommer hem. Kul...

Jag och mamma (ja, jag gör allt med min mamma) ska på afro-step i eftermiddag. Kommer nog vara sjukt jobbigt. Efter det ska jag åka till Alexander. Åh vad jag saknar honom!

/Tina

nr 1

Har ni en bra lördagskväll??

Ville bara berätta att jag vann i kortspelet plump! Jag brukar inte göra det, men idag var det min dag! Kanske vinet och ölen gjorde sitt?

/Tina

utklassning

Idag har jag och mamma varit på auktionsvisning. Jag hittade dock inget. Tycker det är trevligt att gå där och titta. Egentligen, eller ofta, tycker jag det är lite äckligt med gamla saker, men det här är mer roligt.

Nu har jag precis kommit hem från Robins korpen-innebandy match.. de vann med 9-0 så det var kul, hehe! Full fart!

Jag vet inte jag.. Sepideh borde nog ha åkt innan Loulou.. tycker Sepideh är lite tråkig faktiskt. Fast helst ville jag ju Johan såklart.. USCH!




Snart kommer familjen Stenberg hit. Vi ska äta ost, kex och drick rödvin! Mmmm!

Imorgon kommer Alexander hem!!!! ♥♥

/Tina


ps. Kul att se att unika besökare har ökat.. välkomna alla nya! =)

idolsnack

Vad ser alla i Johan Palm?? Det var ett jäkla skrikande från tjejerna i publiken.. Jag tycker han kan åka hem idag. Kevin, Lars och Anna var bäst idag, även Robin E var riktigt bra!

Vad tycker ni??

/Tina

flottigt och gott

Idag gjorde Robin mat till mig. Inte ofta det händer. Han stekte hamburgare och det var jättegott! Världens bästa bror, oh yes!

Jag sitter nu och pysslar ihop ett födelsedagskort till Kristina. Jag gillar att göra egna kort, det blir så mycket mer personligt då. Problemet med detta kort är att jag saknar ett helsvart papper, så jag måste köpa det imorrn.

Åh ikväll blir det pizza! Älskar att vara sådär onyttig.. det är ju SÅ GUDOMLIGT GOTT med pizza! Till det blir det idol.. =)


På söndag kommer Alexander hem! Äntligen ska jag få pussas och kramas, och inte behöva sova ensam!




Gud vad jag längtar hit! I Januari blir det verklighet!






/Tina

morning

Hörde på radion att biljetterna till melodifestivalen, andra chansen, som ska vara i Norrköping tog slut på några minuter. Jag som ville gå på det. Kanske ska gå ut på ticnet och titta. Man ska väl inte lite på allt man hör.

Så vad händer idag?
Jag tänkte ta det lugnt. Titta på tv och så tänkte jag lyssna på Jenny S, har lyssnat på 3 ½ timmar och den är riktigt bra.

/Tina

och så går vi upp i hund

Yogan var bra, men jobbigt ibland. Jag är inte van att stå i såna där ställningar. Det kändes efter en stund vill jag lova. Jag märkte ändå att jag kunde göra mer än vad flera andra där kunde och då har de gjort det där några gånger. Vigheten sitter nog i lite från gymnastiken som jag gick i när jag  var yngre. Det är jag tacksam för.



Andningen var avslappnande, lite meditation.

Var det bara jag som tyckte att detta var liiite roligt?


Artikel:
Aftonbladet.se



Dock lite tragiskt kanske.
"Knubbig med glasögon" haha.. stackars tjej..
Men ja, ärlig var han ju allafall.



/Tina


yoga

Idag var vi som sagt och lunchade med kusinen. Vi gick till Sing Thai, och det var så gott! Trevligt hade vi med!

I eftermiddag ska jag och mamma prova yoga. Jag har aldrig gjort det förut så det ska bli kul. Min osmidighet kommer nog ge sig till känna. Jag hoppas bara att mamma klarar det med sin fot, är ju inte säkert..

Nu ska jag försöka få tag i Alexander...

/Tina

spänningarna har släppt

Åh så skönt. Nu är tentan avklarad och jag tror det gick rätt så bra. Inte jättebra och inte dåligt, utan mer okej. Jag hoppas på ett G.

Imorgon ska jag och mamma käka lunch med min kusin. Va väldigt länge sen vi sågs så det ska bli himla trevligt! Nu får jag ett bra tillfälle att lämna tillbaka objektiven som jag har fått låna! TACK! =)

Nu ska jag inte ägna en tanke på skolan varken i morgon eller på fredag! Sweeet!


/Tina

snabba puckar

Tjohoo! Mitt armband som jag beställde igår kom precis! Snacka om snabbleverans! =)

God morgon!

Idag kl. 14.00 har jag tenta om historiebruk i religionshistoria C. Fattar inte hur detta kommer gå. Känns inte alls 100. Åh jag vill inte, jag vill inte. Känns allafall skönt att vi är flera som tycker såhär, det är inte bara jag som är dum. Menmen, det kan ju inte gå mer än rakt åt helvete, och i så fall får jag göra omtenta. Aja, önska mig lycka till!

Fasen vad det blåser.. hoppas jag inte blåser av E4an sen bara, bilen väger ju inte så mycket.. hehe.


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag in i duschen.. Usch vad jag saknar Alexander...

/Tina

ett klick bort



Det här armbandet från
cocoo klickade jag hem förut. Jag gör allt annat för att slippa plugga. Ska nog ta och tvätta lite nu.


/Tina

trååååååk

Nu har jag kommit till det läget att jag inte vet vad jag ska plugga på längre. Det tar bara stopp. Jag får inte in någonting och allt känns så tråkigt.

Ikväll ska jag och mamma åka och träna. Ska bli himlans skönt. Har inte tränat sen.. hmm.. är nog en vecka sen.

Usch vilket tråkigt inlägg detta blev..

/Tina

Tjäna pengar enkelt...

Gick med i Market2Member. Det är en sida där man tjänar pengar/biokort genom att ta emot reklam via sms och mail. Om man handla på nätet, och går via deras hemsida, får man x antal % av köpet i poäng. Kan ju vara värt att prova faktiskt.

Gå med ni med i
Market2Member!!! (plus att om ni blir medlemmar via min länk kommer det ge mig poäng senare) Gå med nu!!

/Tina


poäng damp ner i brevlådan idag

Om jag inte kan skaffa vuxenpoäng genom fast arbete eller egen bostad, så får jag göra det på andra sätt. Detta är ett av dem.



/Tina

myspys med älskling

Nu har jag fått tillsägelser att uppdatera här. Hehe!  Anledningen till att det blir så sällan nu är för att vi har så himla mycket att göra. Nu är det en tenat i religionshistoria C som jag pluggar till. Den är på onsdag och det känns förjävligt just nu. Så efter onsdag kommer det bli mer skrivande här.

Igår var jag och familjen på konsert i Matteus kyrka. De hade en stödkonsert för de hemlösa i Norrköping. Det är vår kära vän Jenny som har tagit initiativet till detta. De fick in över 17000 kr, helt otroligt. Känns bra att kunna bidra till något så viktigt.

 


När livet är tungt och jobbigt så finns de inget som är så avkopplande som att mysa med min älskade Bosse. Ingen ger så mycket kärlek som den katten. Min älskling.

Han vet precis hur han ska hjälpa mig med skolan.. kolla här:



Han lägger sig på böckerna när han känner att jag borde ta en paus.. hehe.



Menmen, tillbaka till pluggandet nu. Alltså, den här tentan tar livet av mig.

/Tina

En trevlig kväll på NH

Jag sitter här vid tvn och tittar på idol med mamma. Mysigt!

Gårdagen blev väldigt lyckad! Jag åkte till Maria på förmiddagen, sen åt vi mat och fikade hos hennes pappa. Sen begav vi oss ner till NH vid 19.30.. Efter nån timmer kom Cecilia, jättekul! Vid 22 kom lärarstudenterna, äntligen! Det var de som hade bestämt att vi skulle ses så tidigt och så dyker de upp vid tio.. lite tråkigt, men vi tre hade ju kul ändå! Jag har aldrig pratat med lärarna så det var jättekul.. och de var SÅ trevliga! Så himla goa människor!

Nästa gång måste Brankica och Victoria följa med, då blir kvällen fulländad!



Sitter och väntar på att Alexander ska ringa.. han är ju så jäkla upptagen hela tiden, eller så lämnar han mobilen hemma. Hursom, han är svår att få tag på!!

Nu ska jag fortsätta se idol medan jag väntar..

/Tina

efter hårt arbete kommer belöning

Nu har jag skickat in hemtentan, skönt! Ikväll kommer belöningen i form av öl och drinkar! Ska bli najs! Just nu sitter ja och dricker morgonkaffe..mmmmm!

Jag har bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Det blir mina vanliga jeans och mitt svarta svea-linne. Tänkte att jag kan ha lite större öörhängen, så att det väger upp det "vanliga" lite. Blir nog bra!

Jag ska åka till Linköping så jag är där vid 14. Marias pappa ska bjua oss på middag hemma hos honom, så himla snällt!


Nu måste jag göra mig i ordning!

/Tina

what what in the butt

Hahahaha.. jag garvar ihjäl mig! Så jäkla söt!


bra schlager

Jag läste att dessa godingar ska vara med i nästa års melodifestival



Måns
EMD
Danny (solo)


Det blir en bra (läs: snygg) tävling. Hehe.

/Tina

finjustering kvar

Nu är jag typ färdig med tentan. Jag kanske lägger till något mer imorgon. Men det känns bra att ha koll på läget.

Jag har sökt kurser nu med. Så här blev listan:
1. Kommunikation mellan människor
2. Det proffesionella samtalet


Tänkte visa en bild på gardinerna vi köpte i Ullared.. Coola va?




På torsdag ska jag och Maria gå ut med lärarstudenterna, i Linköping såklart! Ska bli så himla kul! Skönt att festa i en ny stad.. är så jäkla trött på Norrköping alltså. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig??? Kanske visar mina olika alternativ här i bloggen imorrn, så får ni ge kommentarer om vad ni tycker..

Nu börjar strax sos familj..

/Tina

de förbannade valen

Imorgon ska valen vara inne. Valen där jag söker kurser till våren. Brankica och jag har inte kommit överens om någon kurs än.. vi har ju en hemtenta att tänka på. Den kunde inte kommit mer olägligt. Men jag vet inte.. kanske blir den kursen jag tänkte på från början; det professionella samtalet. Men det ju så himla mycket engelska. Åh jag dör.

Hemtentan går framåt allafall. Jag hoppas jag bli klar idag. Allafall så pass färdig så jag bara kan finjustera imorgon. Åh, påtal om imorgon, då har vi redovisning i religionshistorian. Orkar inte tänka på den nu.

Jag kommer gå in i väggen snart. Det är så jävla mycket att göra och tänka på.


/Tina


paus i skrivandet

Tänkte visa ett par skor jag köpte igår..



Snygga va?


Nej, nu måste jag ta något att äta.. är vrålhungrig!

/Tina

den osminkade sanningen

Så här fin och glad ser jag ut när jag sitter här i köket och pluggar, samtidigt som Alexander är på middag.. Jag har ju allafall ett glas vin att glädjas åt.





/Tina

Härlig fredagskväll

God morgon (?). Igår kom ju Alexander hem! =) Vi åt taccos och tittade på idol och låg och pratade natten lång! Åh vad jag älskar mitt hjärta! Jag försöker just nu att väcka honom. Jag har försökt sen kl 11. Ni anar inte hur svårt det är att få liv i den mannen. Han är som död på morgonen.

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta idag. Vi pratade om att åka till Linköping och gå på stan.. men jag tror inte vi hinner det. Han ska hem och hälsa på sin mamma ikväll och då tänkte jag passa på att stanna hemma och skriva på tentan.


Ska nog hälla vatten på nån snart.. är så tråkigt att vara vaken själv.


Ja just det. Idag fyller min kära vän Kristina 40 år!! GRATTIS!!

/Tina

jag skriver så fingrarna glöder..

nja.. inte riktigt. Jag har skrivit nästan två sidor på fråga 1. Det är så himla svårt att hålla sig till angivna sidor. Varje fråga ska bara vara på max två sidor, och jag har inte fått med allt än. Jag kommer få ta bort massor sen.

Jag och Brankica har suttit och pratat på msn typ hela dagen känns det som. Vi har diskuterat frågorna (ja, vi får det för läraren) och försökt komma på vad vi ska läsa till våren. Vi vill gärna läsa nått ihop och jag hoppas vi kan enas om nått. Är verkligen skitsvårt. Det är ju så förbannat mycket engelska i alla kurser och det vill varken hon eller jag ha. Önska oss lycka till.


Nu är det bara några timmar kvar till Alexander kommer hem. Jag ska åka och hämta honom vid tågstationen 19.20 =D Jag är så hääääääääääääääääääär glad att han kommer hem!!


Får se om jag hinner skriva något mer på hemtentan idag, tror inte det.

/Tina

debatt

Nu ska jag snart se debatt, svt1 22.00. Blondinbella ska vara med, kan nog vara underhållande. Jag diggar henne. Duktig tjej det där.


Usch, jag känner mig så stressad över allt som ska göras.. Det är nåt hela tiden! Jag får ta tag i allt imorgon.

/Tina


nedräkningen börjar ..nu!

Idag fick vi hemtentan i religionssociologin. Den ska vara klar om en vecka. Det känns rätt okej ändå, jag tror det kommer gå hyffsat. Jag hoppas det.

Tjihoo, imorgon kommer Alexander hem! Jag ska skriva så mycket jag bara kan imorgon så att jag kan prioritera Alex nu när han är hemma.. =)

/Tina

klockan ringde 03.45..

Så jag kom iväg till Ullared igår allafall. Eftersom vi ska till Egypten fick det bli lite mindre inköp än vanligt. Jag köpte två tröjjor, en datorväska, 3 fotoalbum, två tomtar och två änglar (älskar julpynt!), örhängen, pennor + lite annat. Det vanliga kan man väl säga. Vi köpte skitsnygga gardiner till tv-rummet. De ser ut som 700kr-gardiner men de kostade bara 149kr, oslagbart!

Idag skulle vi haft redovisning. När jag satte på datorn och skulle koppla upp mig på nätet så fungerade det inte i den salen.. Så himla irriterande! Vi måste ha internet till redovisningen så vi får göra den nästa vecka, vi ska vara i en annan sal och där fungerar internet. Ahh jag som ville få det gjort idag! Surt!


Nu ska jag se på Dr Phil.

/Tina

Han är inte alltid sådär bortskämd...

Anledningen till att Bosse fick äta på min hamburgare var att jag inte kunde äta den. När jag kom ut ur duschen kände jag mig väldigt illamående men trodde att jag var hungrig. Jag stekte mig två hamburgare. Jag kämpade med den första och fick slänga sista biten. Jag gick sedan och la mig i förhoppning att illamåendet skulle gå över. Men ack vad jag bedrog mig. Jag hann bara ligga i 10 minuter sen var det bara att springa till toaletten. Allt kom upp. Efteråt kände jag mig bättre. Jag återgick till min andra hamburgare och tog en tugga, men den var kall och äcklig. Bosse, däremot, var stormförtjust. Därav att min katt satt på bordet och åt.

Så nu hoppas jag och tar i trä att jag inte blir sjuk. Imorgon ska vi till Ge-kås i Ullared. Vill ju verklgen följa med. Jag har kunnat få i mig nudlar, ett glas avslagen coca-cola och två rostade mackor. Nu sitter jag med en stor kopp te.

Klockan 19 ikväll ska jag och mamma på IFK. Jag vill inte kräkas ner läktaren.


/Tina

Bildserie om hur Bosse äter min hamburgare












Åh vad jag älskar den katten! <3

Ny design

Nu har jag bytt igen. Vi får väl se hur lång tid det tar innan jag byter nästa gång.

/Tina

Shopping i frikyrkornas mecka ;)

Vi hade jättetrevligt i Jönköping igår. Först tog vi en fika hemma hos kompisen sen gick vi en sväng på stan och sen åt vi lunch på en thairestaurang. Jag gillar Jönköping starkt. Det var en väldigt mysig stad och det fanns massa roliga affärer som vi inte har här. Jag skulle kunna åka dit och julhandla istället för att åka till Sthlm (även om jag älskar sthlm, men det är skönt att slippa stressen som är där). Jag hittade en lila lång top i en affär som hette "våran kåk". Visar foto på den senare. Jag köpte även en ängel som man kan hänga i tex ett halsband.

När vi kom hem bar det av till familjen Stenberg. Jag var helt slut men det var kul ändå. Vi spelade nått spel med trolldeg. Man sulle skulptera något så skulle de andra gissa vad man gjorde, typ. Kändes som en timme på dagis. Menmen, barnen gillade det.

Idag ska vi träna igen. Hoppas på pilates, skulle vara skönt.

/Tina

femtonåring bjöd på pizza

Åååå vad trött jag är.. kan knappt hålla mig vaken! Kalaset var jättetrevligt. Vi fck pizza och chips =)

Imorgon vid 8 ska jag och mamma åka till bibelbältet (läs: Jönköping) och träffa en kompis som flyttade dit i augusti. Vi ska fika hemma hos henne och sen ska vi ut och äta lunch. Ska bli kul att åka på en liten utflykt.

Nää.. nu måste jag sova! Ska ju upp tidigt imorgon!

/Tina

stor saknad

Jag saknar min Alexander. Fy fan att han ska vara så långt bort. JAG VILL ATT DU SKA KOMMA HEM!





Nu ska vi snart åka på kalas!

/Tina

Vi är inte så unga längre

Ikväll ska vi iväg och fira den här lilla(?) tösen. Det är min kusin Caroline som fyller 15 år idag! Hurra hurra! Tiden går så fort.. snart är hon ifatt.. Och Robin fyller 18 i januari. Galet.



/Tina

ljudböcker, människans bästa vän?

Jag tycker nog det. Jag får abstinens om jag vet att jag inte har en ljudbok i iPoden. Det är så skönt att jag kan läsa en bok utan att behöva läsa. Jag behöver inte ansträna mig ett dugg. Det är ren avkoppling och det behöver en stressad student. Det kan vara rätt så sövande dock. När jag åker till skolan kan jag oftast bara lyssna 20 minuter, sen somnar jag.

Dessa böcker har jag lyssnat på än så länge:

Snabba Cash - Jens Lapidus
Aldrig fucka upp - Jens Lapidus

Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson
Lutslottet som sprängdes - Stieg Larsson

Det som tillhör mig - Anne Holt

Stum sitter guden - Anna Jansson
Alla de stillsamma döda - Anna Jansson
Må döden sova - Anna Jansson


Jag kan verkligen rekomendera alla dessa böcker. Just nu har jag precis börjat lyssna på Det som aldrig sker av Anne Holt.

Efter det har jag många som jag vill lyssna på. Denise Rudberg tjatar min moster om att jag ska läsa ;) så det får nog bli Jenny S efter den jag lyssnar på nu. Sen vill jag lyssna på resten av Anna Jansson och alla Camilla Läckberg. Även Mari Jungstedt och Presidentens val av Anne holt. Jag har flera års lyssnande framför mig, haha.

Brukar ni lyssan på ljudböcker? Några tips på bra böcker?


/Tina

Rökare borde inte få åka buss

Vet ni hur jävla äckligt ni luktar? Jag förstår inte hur ni kan släcka ciggen precis innan ni går in i en buss. Hur kan man vara så egoistisk? Det är flera gånger på campusbussen som jag bara vill be personen byta plats, eller gärna gå av. Tyvärr är jag inte så modig. Jag får istället sitta i den vidriga fimplukten i 40 minuters tid. Tänk er för, tack!

/Tina

jag överlevde, jag åt en hel bit

Kors i taket. Fiskbiten åkte ner. Den torra potatisen fick ligga kvar.

Jag har beställt tågbiljetter till Svalöv =) Jag ska åka dit 20-24 november. Jag hittade biljetter för 452 kr T/T, riiiktigt bra pris. Det ska bli kul att äntligen få se hur älsklingen bor!

Fasen va jämt idol är i år. Tycker alla tjejer är lika bra, än så länge. Bland killarna ligger Lars bäst till, enligt mig..!
Vilka är era favoriter?

/Tina

Varför ska media skrämma ihälj människor?

Klimathotet och finanskrisen! Sveriges befolkning ta beskydd, snart kommer klimathotet och finanskrisen att förstöra våra liv! Tänk på framtiden och era barn. Vi kommer dö allihop om vi inte gör något!

Sådär känner jag att media blåser upp allt. De skrämmer upp alla människor. Jag är inte ett dugg orolig för klimathotet eller finanskrisen (en aning av finanskrisen kanske, har ju mina fonder att tänka på). Klimatfrågan anser jag vara otroligt överdriven, och finanskrisen kommer nog lösa sig förr eller senare. Men varför gör media såhär?
Sofie, du som läser sånt här, varför? ;) Media och politikerna stressar oss till det yttersta med alla påståenden. Visst, klart att vi ska vara medvetna men varför få panik? Sen undrar jag varför inte andra studier kan få komma fram så det kan bli en debatt? Jag har sett många dokumentärer som belyser andra faktorer som gör att klimatet blir varmare, inte koldioxin. Varför kan inte de få en plats i den offentliga debatten? Jag blir så upprörd!

Är det bara jag som känner såhär? Finns det någon mer där ute som också ser klimathotet som överdrivet? Eller som tycker att media bidrar till hjärtattacker?

Nog om det.


Vid fyra ska jag och mamma åka och träna. Innan det ska jag hinna läsa lite om historiebruk. Jag avskyr den boken förtillfället, så jäkla svår text. Fackspråk kan driva mig till vansinne. Tyvärr så är den boken viktigast inför tentan. Det är bara plöja igenom den.

Idag ska mamma laga fisk till mat! Förstår inte vad det har tagit åt henne. Jag kommer dö av hunger. Om jag inte skriver på några dagar så vet ni att jag har kolat av brist på mat.



Sådär blev halsduken till jackan. Tyckte det blev bra!



/Tina