vad tycks?

Jag glömde berätta att jag fick mina glasögon idag!! Jag försöker ha på mig dem så mycket jag kan så att jag vänjer mig. Än så länge känns det bra! Åååå, jag är lite uttråkad.. nu efter lets dance finns det inget att se på tv.. Kanske ska se lite South Park som jag har i datorn.. =/



Min egna ögonfärg, trot eller ej :) Tänkte berätta i ett annat inlägg hur man fixar det i Photoshop


/Tina

fredag

Modevisningen på GANT igår var bra. Lite kort kanske, men ändå inspirerande. Eftersom det är så himla dyrt där handlade jag ingenting. Men de har väldigt mycket snyggt må jag säga! Vi fick en penna och en mingeldrink när vi kom :) Jag gillar ju pennor och sånt så jag blev jätteglad, haha!

Nu har jag ändrat mig angående uppsatsen. Jag ska nog göra intervjuer ändå, det blir nog enklast även om det blir lite jobb med att transkribera sen. Jag tror även jag har bestämt vilka jag ska intervjua med (om de vill) så det känns rätt bra.


Penna från GANT



Nu ska jag se "så ska det låta" och dricka lite vin!
/Tina


Dagens köp


Top från Monki
Leggins/byxa från Gina


Tror dock jag kommer lämna tillbaka byxorna. När jag provade här hemma kände jag mig tjock som en flodhäst och kände att de inte alls passade mig


Nu ska jag nog börja dra mig mot Emelie

/Tina

torsdag

Handledarträffen gick bra igår. Han verkar jättetrevligt och hjälpsam. Dock så är det jäkligt irriterande att vi aldrig har fått lära oss metod/syfte osv. Alla andra institutioner har långa avsnitt med detta, alltså massa föreläsningar som ingår i kursplanen. Vi har haft typ en föreläsning där vi inte har lärt oss nånting. Det är väldigt irriterande. Men det ska nog gå, vi har ju ändå någorlunda koll på vad det innebär. Vi har ju ändå skrivit en slags B-uppsats som gick bra.

Idag har jag varit på stan med Emelie som är hemma över helgen. Vi gick en runda och shoppade lite sen käkade vi lunch på Golden Bankok, jättegott och jättemysigt! =) Lite senare sen ska jag in till henne igen för att vid 19 förlja med henne på en modevisning uppe på GANT. Philip har fixat kvällen så det ska bli kul att gå dit! Efteråt fortsätter kvällen på Harrys men då åker jag hem ist.

Nu ska jag nog gå och vila lite.
/Tina

När tvivlet tar överhanden

Nu har verkligen den där ångesten i magen börjat slå rot. Ibland känns hela min utbildning så meningslös. Jag vet ju att ingenting man lär sig är onödigt och jag har 105hp. När denna termin är slut har jag 135hp, om jag lyckas med uppsatsen vill säga. Det känns bra att veta att jag har poäng som jag faktiskt kan visa upp. Men just nu känns det bara "jaha". När jag väl blir klar så undrar jag vem som vill anställa någon med en kandidatexamen i religionsvetenskap. Vart kan jag ens söka jobb? Jag måste ju fortsätta studera även efter examen. Detta är ett faktum. Och jag bli så stressad och frustrerad över det. Visst, jag visste redan innan jag började att jag inte "blir något" men det är nu det börjar gå upp för mig vad det innebär. När jag har tagit examen skulle jag gärna läsa beteendevetenskap i ett år. Men det är ju långt kvar dit.


I höst vet jag inte vad jag vill läsa. Jag har mailat en kille på institutionen (som aldrig svarar!!) och frågat om jag måste läsa religionskurser. Om jag måste det så vet jag ju vad jag måste läsa, men om inte, så har jag ingen aning. Jag vill inte läsa några mer religionskurser på LiU, det finns inga roliga kvar. Men å andra sidan har jag inte hittat några andra kurser heller. Det känns väldigt dumt att läsa i höst bara för läsandets skull. Så som det känns nu vill jag inte läsa någonting.


Alexander kommer gå i skolan minst 4½ år till. I en annan stad. Visst, jag borde ju ha vant mig, vi har haft det så i 2½ år. Men ni anar inte hur jobbigt det är emellanåt. Att ha det såhär i 4 år till skrämmer mig. Det vill jag inte. Så vad ska jag göra? Jag vill så hemskt gärna flytta med Alexander när han börjar universitetet i höst (förhoppningsvis). Göteborg eller Stockholm vore inte helt fel. Men vad ska jag göra där? Jag skulle ju kunna studera och jobba. Läsa någon kvällskurs en dag i veckan. Men då måste jag ju ha jobb med.


Om jag flyttar med Alexander i höst så skjuts ju hela examen upp. Men det kan jag ju ta tag i senare. Usch, fattar ni att jag är frustrerad? Jag har ont i magen och känner stressen i hela kroppen. Vem vet, den där kända väggen kanske närmar sig.


Oj, duktigt av er som läste enda hit :) Blev ju rätt långt.



Nu ska jag fixa en kopp grönt te och se "det okända".
/Tina


Jag ska träffa handledaren idag

Ja, som ni förstår har vi ÄNTLIGEN fått en handledare till C-uppsatsen! (kanske redan har berättat det, menmen) Det känns allafall sjukt bra att kunna komma igång på riktigt nu. Vi ligger ju 1 månad efter, liiite stressande. Skräckscenariet vore om han säger "Nej Tina, detta kan du inte skriva om, du får välja ett annat ämne" eller "du måste nog göra någon form av undersökning, enkäter eller intervjuer". Anledningen till att jag vill göra en litteraturstudie är att jag bara ser massa jobb med att göra en undersökning. Orka sitta och sammanställa massa enkäter eller transkribera en intervju. Om jag tvingades välja skulle jag göra intervjuer (men bara med folk jag känner, hehe). Jag har redan skrivit flera sidor så om han säger att jag måste byta ämne så dör jag.

/Tina

fettisdagen

Nu är jag hemma och har precis tryckt i mig två mackor och en semla. Mumsigt. Föreläsningen idag handlade om våra sociala ramar och hur vi etablerar och upprätthåller dem. Ganska intressant. Synd bara att föreläsaren ska vara så nervös. Tycker synd om henne. Jag skulle bara vilja gå fram och ge henne en kram, hon ser ut att behöva det.

Menmen.. Vi fick tillbaka våra hemtentor och jag klarade den, tjoho! Det är alltid lika skönt när man får lägga någonting bakom sig. Hoppas mina glasögon kommer den här veckan. Jag är fan blind utan. Allafall när jag kör bil eller sitter på en föreläsning. Som tur var hade jag med mig mammas glasögon till skolan idag. Utan dem hade det inte gått.

/Tina

Nu drar jag till skolan

Föreläsning i Linköping mellan 15-17


/Tina

Nu var det gjort

Idag kom vi i allafall iväg, haha. Jag handlade fyra böcker för 322 kr. Åh jag är så trött nu men det är ingen idé att gå och lägga sig, risken är att jag blir jättetrött senare då när jag ska upp. Föreläsningen börjar 15 idag och då måste jag vara pigg, eller allafall inte dödstrött.

Eftersom jag har lärt mig hur jag gör de snygga collagen med ramar och så kommer jag göra det hela tiden nu bara för det, haha. Bara att ni vänjer er.



/Tina

veliga familjen

Vi skiter i att åka in inatt till rean. Vi åker så att vi är där 7.00 imorrn istället. Hehe, sällan det blir så här. Vi har nog sagt tre år i rad nu att vi ska åka in på natten men det blir aldrig av. Jag trodde att om vi åkte in till 00.00 så skiter vi i att åka på morgonen, men mamma tänkte att vi skulle göra både och. SÅ viktigt är det inte att köpa böcker så jag offrar flera timmars sömn, haha. Menmen, så här blev det nu allafall.

Grattis älskling som gick vidare i sökningen idag! Du är bäst! ♥

/Tina

Jag vill boka resa!!



Bilder från när vi var Turkiet 2007

/Tina

När vi är kreativa









/Tina


inatt inatt är det du eller jag, eller böcker?

Jaget och Maskerna, så heter boken som jag måste läsa lite i idag. Även Behavioral foundations for the process of frame-attunement in face-to-face interaction måste få ett öga på sig. Woho vilken dag jag har framför mig! *ironi*

Åh jag är så himla trött på skolan alltså.. Inte på själva lärandet, jag älskar att lära mig saker, men just det att vi måste läsa så jäkla mycket. Det är jobbigt!

Påtal om att läsa. Inatt ska ja och mamma in till bokrean som börjar 00.00. Jag vet dock inte så många böcker som jag vill ha. Jag ska köpa en bok som heter Islam som de säljer för endast 39kr. Bra där! En bok om Orkidéer hoppas jag på med. Sen ska jag kolla på en bok som heter De största katastroferna, jag är ju otroligt fascinerad av katastrofer av alla dess slag så jag tror att den boken är jätteintressant, hehe! Förra året köpte jag ju
det här på bokrean. Kommer nog inte bli lika mycket i år.

Nu måste jag ta tag i läsandet..
/Tina

klick, klick, klick - tack för din beställning






hm.se


Jag älskar det marina modet som verkar vara på ingång. Blått och vitt är snyggt!

/Tina


Jaha, nu då?

Alexander åkte idag. Usch. Jag gillar verkligen inte när han åker tillbaka till skolan. Nu åkte han iofs till Göteborg där han ska söka till musikhögskolan imorgon, så det är ju kul :) Men jag känner mig så ensam när han har åkt.

Veckan har allafall varit underbar. Vi har varit med varandra varje dag, såå bra! Tyvärr blev det varken Linköping eller bio i onsdags som jag skrev. Vi hade ju tänkt hinna med det men vi hann bara med att baka semlor, hehe, som förövrigt bev jättegoda! Annars har veckan bestått i att bara vara :) Jag skrev ju att vi skulle söka sommarjobb också, men det blev inget med det. Alexander hade inte fixat något cv så jag får ta tag i det där själv nu i veckan ist.

Imorgon är det dags att ta tag i skolan igen. Ja har ju med "tagit lov" den här veckan. Jag har alltså inte läst nånting så imorgon blir det att läsa ikapp. Fy fasen så jobbigt, men det är sånt som måste göras.

Nu ropar mamma..


A ♥

/Tina

varning för dålig uppdatering

Eftersom Alexander är hemma hela veckan kommer det inte bli så mycket skrivande här.

Igår såg vi filmen Step Brothers. Den va så jäkla rolig! Vi skratta så vi grät.. okej kanske lite överdrivet, men de var sjukt rolig. Sen i måndags såg vi Patrik 1,5 och den var också riktigt bra, dock inte så rolig. Jag hade faktsikt förväntat mig att den skulle vara rolig men jag tyckte den va rätt deprimerande imellanåt. Men som sagt, den va jättebra och sevärd!

Idag ska vi baka semlor hade vi tänkt och sen efter det ska vi till Linköping en sväng och gå på stan. Ikväll tänkte vi gå på bio och se Valkyria. Klockan är ju redan ganska mycket så vi får väl se om vi hinner med allt vi har tänkt, hehe!

/Tina


ikväll hejjar jag på måns

Jaha, då var det alla hjärtans dag. Igen. Jag och Alexander ska inte göra så mycket. Vi ska nog äta middag med mamma och pappa och sen se melodifestivalen. Både jag och Alexander är så himla dåliga på att komma på saker att göra. Jag har lovat honom att inte bli deppig bara för att vi inte gör nått, men man vet aldrig. Imorrn kanske jag känner mig som en loser som bara satt hemma och glodde på tv. Menmen, melodifestivalen är ju kul. Självklart går mina röster till Måns ikväll!


Oh fy fan. Jag har så jävla ont i magen!

/Tina


Nu ska jag dricka te


Gröna Löv & Röda Bär är ett supergott och nyttigt te

/Tina

20090213

Idag är det fredag. Den 13:e februari. Fredag den 13:e.

Jag ska åka in till stan sen. Jag och mamma hade tänkt att träna idag men jag är fortfarande ganska förkyld så då är det väl lika bra att låta bli. Vi ska ta en tur på stan istället, kanske bara blir maxihuset. Vi får se. Glömde berätta att jag har fått hem glasögonen jag beställde på nätet. Jag tänkte lägga in bild på dem men jag får inte till några bra så jag skiter i det. Ni får se när jag väl har bestämt mig sen.

Igår var jag duktig och skrev ut mitt CV i 20 exemplar. Usch, jag gillar inte att gå runt sådär och fråga om jobb (jag har ju iofs aldrig gjort det innan, men det verkar lite läskigt). Menmen, det är bara lägga på sin charm. Nästa vecka ska jag och Alex ut och söka jobb. Önska oss lycka till, hehe!

Jag ska ta och skicka in min hemtenta nu. Tror den blev ok, inte asbra, men inte dunderdålig heller. Utan ok.



Imorgon kommer mannen hem och stannar i 1 vecka!
/Tina

erotikoutlet i ullared!

Det har öppnat en sexshop i Ullared, till outletpriser.. Ohlalala! =P
Alex, nu måste du väl ändå vilja följa med nästa gång vi ska till Ge-kås? ;)

/Tina

Utdrag från min "dagbok" på lunarstorm

Jag har suttit och läst min "dagbok" på lunarstorm. (Ja, jag har kvar den. Sorgligt men sant) Jäklar va roligt det var att läsa. Dock väldigt jobbigt också efter som "J-perioden" finns kvar där. Fy fan. Kan inte förstå att det är jag som har skrivit de där orden.. otäckt! Jag var så himla ledsen ett tag där (typ 2-3 månader =/ ). Kan knappt förstå att det har hänt. Jag har förträngt så mycket.

Allafall. Jag hittade även tiden då jag och Alexander började träffas. Här har ni några utdrag:


Lör 1 apr 2006 11:27
Men nu är lite lite raggning som gäller, på en viss.. eh ni får lista ut det själva, men vem vet, det kanske redan har spridit sig..? =P Vettefan hur jag ska göra bara.. menmen, det löser sig! Jag SKA få omkull dig.. that's it! yeah! =P (A)

Sön 9 apr 2006 17:30
iiiihh!!! Kvällen slutade heeeeelt perfekt! =D Det blev en mysig o het natt med Alex! =D wohoo! så fin, så fin! =D

Lör 15 apr 2006 17:01
Igår var vi på Hugo, tittade på när Alex band spelade.. =) jättebra! Emma kom efter en stund.. så kul! =) Efter det stannade vi kvar o drack lite(?) öl.. shit, det va längesen jag var så kalasfull! Fan va kul jag hade! Yeah, Emma du o jag ägde igår!=P Kvällen slutade heelt perfekt, precis som förra helgen! =D åh Alex, du är så himla mysig! <3

Tis 18 apr 2006 11:12
åh Alex, du är i mina tankar hela tiden! <3 Jag vill ha dig! ;)

Lör 29 apr 2006 15:37
Kvällen höll på att sluta i irritation när batterierna på mobilerna tog slut.. Men det blev bra tillslut.. =D Du är så himla go Alex, helt underbar och mysig! <3 pusspusspuss!

Mån 1 maj 2006 11:42
Några minuter över tolv fick Alex för sig att åka ut till mig o se på film.. SÖT! Så han dök upp vid kvart i ett och åkte igen vid två för att han och Rebecka skulle agera taxi.. =P Det var hur mysigt som helst o ses i drygt en timme! Dock hann vi inte se färdigt filmen.. =/ Men det gjorde inget.. ;)

Du kom in i mitt liv som en räddande ängel.. <3<3

Tors 18 maj 2006 13:02
Alex va o sökte folkis igår.. stackarn, han var tvungen att åka från mig 06.20 på morgonen.. men han kom upp lättare än väntat! =P Men allafall.. Han kom in på skolan!! =D Dom fick reda på det direkt efteråt.. så han måste ha spelat jääävligt bra! =D ;) hehe!Massa grattis o puss!

Fre 19 maj 2006 09:42
Känslorna bara växer och växer! Det känns otroligt underbart! Att få ligga brevid dig i sängen får mig att känna mig helt uppfylld och trygg! När du håller om mig hela natten känner jag mig som världens lyckligaste! Jag ÄR världens lyckligaste! <3

Alex, åh vad jag tycker om dig! <3

Mån 22 maj 2006 21:08
Nu är det äntligen vi! Ni anar inte glädjen som sprids i min kropp! Alexander, min fina Alexander! <3 Du är finast!

Tis 13 jun 2006 22:37
Jag älskar Dig så himla mycket Alexander Walldén! <3



Hahaha, där har ni vår historia! Vi satt ju 21/5 som vårt datum! Som ni kan se 22 maj 2006 =). Helt otroligt att vi kunde ta det så lugnt som vi gjorde. Vi dejtade i mer än en månad! 

Älskling, minns du allt det där?? Det fina är att jag är fortfarande lika lycklig, jag är till och med lyckligare!


/Tina

Tina tipsar

Torey Hayden är min absoluta favoritförfattare och hon skriver böcker om sin erfarenheter som barnpsykolog/lärare. Böckerna är både roliga och hemska. Ibland skrattar man och ibland gråter man. Ofta handlar det om barn som är har typ adhd, autism eller aspergers, men också barn som blivit misshandlade eller sexuelt utnyttjade. I flera böcker jobbar Torey som lärare och har då hand om särskolan. Hon skriver på ett vackert sätt hur hon nrämar sig dessa barn och hjälper dem att lyckas i skolan.

Jag har precis beställt den enda boken som jag inte hade, "andras ungar". Annars har jag restrerande nio. Jag har dock inte läst alla, är nog två där som jag inte har läst. Andras ungar kostade bara 26kr på lycknis, superbilligt!




Burpojken - Solrosskogen - Bara barnet - Rävungen - Andras ungar
Spökflickan - Tigerungen - Den mekaniska katten - Vackra barn - Skymningsbarn


Spökflickan kan jag verkligen rekomendera, den är sjukt bra!

" Som ny lärare i en liten stad i mellanvästern möter Torey åttaåriga Jadie. Ett barn som är så svårt skadat av händelser i sitt liv att hon tror att hon är ett spöke. En ömtålig och skör relation växer fram mellan dem men ju mer Torey anstränger sig för att avslöja hemligheterna bakom Jadies smärta desto mer skrämmande blir Jadies berättelse. Det hon berättar för Torey oavsett om det är svårtolkat eller chockerande klart resulterar i en serie ledtrådar i en verklighetsbaserad kriminalroman präglad av skräck och fantasi. Ju mer Torey får reda på desto mer invecklad blir gåtan om Jadies liv utanför skolan. Barnets intresse för egendomliga symboler och perversa sexuella handlingar, tycks tyda på en tolkning som till och med Torey är motvillig att erkänna. Är det möjligt att Jadie är ett offer för rituella övergrepp? Eller avskyvärda sexuella övergrepp? Eller är det ett allvarligt stört barns förvrängda fantasier? "


Om ni inte har nått att göra tycker jag ni ska läsa Torey Haydens böcker. Jag kan säga att det är inte för hemska, de går att läsa. Det finns 1 bok som jag inte har klarat att läsa ut än (ej skriven av Hayden!!). Den heter "när blodsbanden brister". Den var så hemsk och obehaglig. Den handlar om en pojke, typ 2-3 år, som blir sexuellt utnyttjad av sin pappa.. Den bygger på en verklig historia som hänt i Sverige.. behöver jag säga mer?? Men nån gång ska jag läsa ut den. Jag får väl ha en hink brevid sängen ifall jag måste kräkas.

Menmen, Hayden skriver allafall fantastiska böcker! =)


Nu ska jag se tv !
/Tina

Att blanda politik och religion

Jag hittade en artikel på aftonbladet där en kd-kvinna vill att Reinfeldt ska välsigna Sverige i sina tal. Jag tycker att det låter helt galet. Jag anser att man absolut inte ska blanda ihop religion och politik. Det är helt två skilda saker. Religion har ingenting med politik att göra, inte i vårt land. Denna kd-kvinna är inspirerad av USA där presidenten alltid avslutar med "God bless America". Visst, vi är ett land med en kristen värdegrund och vi finner kristendomen i mycket (mer än vi tror kan jag tala om). Men om Reinfeldt skulle börja be att Gud ska välsigna Svergie så skulle allafall jag tappa förtroendet för våra politiker. Jag tycker det är konstigt att kd får vara med i regeringen överhuvudtaget. Eftersom Sverige har blivit ett mångkulturellt och mångreligiöst land så anser jag att det är fel att politikerna tar ställning till religion. Det blir lite fel.

Är det någon som tycker det är bra med kd-kvinnans förslag? Eller håller ni med mina åsikter?



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4375111.ab


/Tina

Lättare sagt än gjort

Fy fasen va dåligt jag mådde igår. Jag var inne i stan för att titta på glasögon, och det var precis vad jag orkade. När jag kom hem var jag helt slut. Tyvärr hittade jag inga glasögon som jag ville ha. Jo, ett par var riktigt snygga men "nej, dom där är för små" fick jag till svar av en tjej som jobbade där. Fuck, tänkte jag och blev på dåligt humör.

När jag kom hem började jag titta runt på nätet istället. Där hittade jag tre par som jag ska få låna ett tag och känna efter hur de känns. De kommer nog innan fredag! Jag kunde aldrig tro att det skulle vara så här svårt att hitta ett par som jag vill ha och som jag passar i.

Allafall. Idag mår jag en aning bättre, och tur är det, för idag har vi litteraturseminarium. Det är obligatorisk närvaro och går jag inte dit så måste jag lämna in något skriftligt senare. Orka det? Så nej, jag ska till skolan idag.

På fredag ska hemtentan lämnas in med. Ujujuj.


/Tina

ditt jävla as!!

Jag hittade precis bilderna på när min kompis blev knivrånad 23/12. Det är så hemskt att titta på bilderna. Jag blir illamående! På nt.se kan man se klipp från övervakningskameran.. helt sjukt! När man ser sånt där på tv så tänker man att det där händer aldrig mig eller mina nära. Och helt plötsligt ser man sin kompis där! Jag och mamma träffade henne på förmiddagen och då sa hon att hon skulle jobba på eftermiddagen.. Helt sanslöst! Jag tror att de ska ha med fallet i efterlyst, vet dock inte vilken vecka!


Bild lånad från nt.se

Hoppas de får fast den jävla idioten!!!

/Tina

Att bota sjukdom med whiskey

Idag mår jag inte så bra. Min hals gör ajaj och bihålorna är igenproppade. Jag har ingen feber allafall vilket är väldigt skönt. Jag och mamma var på auktionsvisning i förmiddags, så såå sjuk är jag inte ;) Allafall, jag hittade skitsöta espressokoppar som jag kanske tänker bjuda på (men man får ju med massa annat skit också tyvärr). Hittade också "lilla katekesen", det var kul att få se en sån live. Har inte gjort det innan. Den var från 1700-talet!

Ikväll kommer fam. Stenberg hit och käkar pizza. Vi ska också, såklart, se melodifestivalen. Vi i min familj/släkt är lite nördiga och ser alltid på programmet. När mamma gör tester på nätet om melodifestivalen/eurovision så får hon alltid till svars "antingen jobbar du på svt, eller så är du homosexuell". Haha! Det finns även de i släkten som sa, för några år sen, att h*n skulle sluta se på melodifestivalen om inte Magnus Carlsson gick vidare (nämner inga namn, hahaha!). Tyvärr gick ju inte ens MC till andra chansen, vad jag minns. MEN, h*n kunde inte hålla sitt löfte och har fortsatt följa melodifestivalen. Det är ett tvång vi känner, vi i släkten. Eller hur? =P


Nu ska jag försöka tvinga i mig en whiskey. Det är så JÄVLA ÄCKLIGT!
/Tina


Just det. Grattis Emma på födelsedagen!!!


min snygga vän

Jahopp

Som jag misstänkte. Jag har synfel. Det var inget tvivel kan jag säga. När jag satt där och fick titta på bokstäver och streck så kände jag mig nästan blind emellanåt. Han sa nått om -0.75, men mer fattade jag inte. Vet inte om det gällde båda ögonen eller bara ett. Hursom, provning av glajjor kommer ske på måndag. Jag hoppas att jag kan få låna hem några stycken för att känna efter lite, och så även Alexander kan få se. Optikern var supertrevlig, så det var en rolig synundersäkning. Jag funderar på att kanske beställa glasögon på nätet. Det är ju mycket billigare. Men jag ska gå till glasögonmagasinet först och titta där. Nån som har erfarenhet av att beställa glasögon på nätet??

Annars har min dag bestått av att skjutsa Robin och två kompisar till stan. Jag har inte pluggan nånting alls, känns både skönt och stressande..

Åå om en vecka kommer Alexander hem ♥


Nu ska jag dricka vin!
/Tina

omfattande

Idag har jag börjat skriva på uppsatsen lite mer seriöst. Det är svårt att veta var man ska börja. Det ska ju trots allt bli mellan 30-40 sidor. Mitt ämne kräver en presentation av New Age, vilket inte är det lättaste. Vet ni hur omfattande det är, hur många ideologiska rötter det härstamar ifrån? Menmen, jag försöker ge en vetenskaplig bild så gott det går. Den mesta litteraturen har ju ett emiskt perspektiv vilket också försvårar det hela. Men jag har kommit igång allafall. Yes.

Hemtentan ska vara inlämnad om 1 vecka, drygt. Jag har gjort ca halva så det känns väldigt skönt måste jag säga. Den handlar om huruvida man kan se kommunikation som överföring eller inte. Intressant men flummigt.

Ååå imorrn ska jag ju till optikern. Spännande. Jag har ganska länge tyckt att vår relativt nya tv inte lever upp till förväntningarna. Haha, nu har jag ju kommit på varför tvn är grynig. Så fort jag provade mammas glasögon så försvann det gryniga. Bra där.

Ska väl fortsätta med mitt läsande och skrivande.. Nån som vill läsa lite böcker åt mig?


/Tina

Mitt nya jag?

På fredag ska jag få domen. Jag har börjat märka att jag inte längre kan läsa skyltar när jag kör bil eller läsa på tavlan på föreläsningarna. Så idag gick jag till optikern och beställde tid för synundersökning. Fredag 11.00.


Glasögonorm?

/Tina

Idag är jag gladare

och lite tack vare detta som kom i brevlådan idag



M2M

Även mina beställda smycken låg i brevlådan =)
/Tina

fanfanfan

Usch vilken deppig dag det har varit idag. Jag har varit seg och nere, har inte velat göra nånting. Det känns som att jag börjar vänja mig vid att vara nere. Det är sällan jag är på topp. När fan ska det gå över? Jag är trött på det här nu..