regn, regn och så lite regn

Som ni förstår av rubriken så står Göteborg i vatten. Det var ett litet uppehåll igår så då passade vi på att gå en sväng på stan. Men när det öser ner, så är det ingen idé att gå ut. Bättre att stanna inne och tända ljus, läsa en bra bok, eller städa. Och ja, det sistnämnda, det roligaste alternativet, står på schemat idag. Storstädning. Tjo!

Annars då? Jo, skolan flyter på som vanligt. Himla intressant hur hjärnan fungerar. Vi har pratat om könsutveckling, och det var otroligt spännande. Vi blir matade med att allt "flickigt" och "pojkigt" socialiseras in i oss. Vi lär oss på dagis osv. Men jag har alltid trott att det finns något i oss, att majoriteten tjejer faktiskt ÄR på ett visst sätt, och vice versa, att det finns i våra gener. Nu berättade vår föreläsare att det har gjorts studier på apor där man hade lagt fram flera olika leksaker till ap-bebisar. Och tro det eller ej, men ap-pojken valde en "killleksak" och ap-tjejen en "tjejleksak". Han visst inte säkert, men trodde på att det var en bil och en barbie. Visst är det coolt? Sug på den ni som tjatar om att man inte ska ge rosa kläder till sina döttrar!

Aja, nog om det. Nu måste jag sätta igång med städningen, tror jag börjar med disken.

/Tina


Bild från när vi var på Kolmården


Hej bloggen!

Lördag. Idag ska vi iväg till Naturhistoriska Muséet. Det är fint väder så jag hoppas vi kan ta en promenad dit, det är inte så mycket längre än vad jag har till skolan, så det borde inte vara så svårt att övertala.

Älsklingen har skaffat en älskarinna. Hon är med honom överallt. Han har sagt flera gånger den senaste veckan att han älskar henne, fler gånger än vad han har sagt till mig. Han har köpt en iPhone4, såklart. Hans nya älskling. Och jag är inte avundssjuk, inte ett dugg (jag ljuger så braaa) Haha ^^
Måste visa en till bild:


Vad är det som tittar fram bakom sängen? Något lurvigt.. En vacker fin svans :)

Tyvärr, vi har inte skaffat en katt. Men ja, det är en katt på bilden. För några dagar sen råkade en grannkatt springa in i vår lägenhet. Den var SÅ SÖT! Tyvärr hann jag bara ta det där kortet, vi var ju tvungna att få ut honom. Som tur var så var detta en väldigt social katt, så han gömde sig inte. Jag kunde lätt ta upp och bära ut honom. Åh, jag vill ha en katt! Och jag saknar Bosse, min älskade Bosse. Att det fortfarande känns som hjärtat blöder när jag tänker på honom.. ♥ 

Nu måste jag göra mig i ordning.

/Tina