öland

Imorgon åker jag och Alexander med hans familj till Öland över helgen. Vi hoppas på några soltimmar och mycket god mat. Det var nog allt jag hade att säga.

image265

/Tina

Canon EOS 400D

Nu har jag köpt en ny kamera!!
Här kommer lite smakprov..

image262

image263

image264

Bosse, Orkidé och Mami.. Upplösningen är ju inte den bästa här på bloggen måste jag säga.. =/

Det finns inga ord

Jag tänker på dig och jag tänker på din familj.
Det finns inga ord som kan beskriva hur jag känner.
Det har gått fyra dagar sen vi fick beskedet
men ännu har man inte föstått.

R.I.P Oscar

suck

Jag tänkte passa på att berätta att jag har kommit in på mitt andrahandsval, Religionsvetenskapliga programmet. Jag står som reserv 63 till Socionomprogrammet. Det är väl inget att hoppas på men chansen finns ännu.

Eftersom jag börjar ställa in mig på att det blir religion och Linköping som gäller, har jag börjat surfa runt och kolla studieplanen, litteraturen osv. Och självklart, till min stora besvikelse, är det litteratur på engelska. Visst, jag var väldigt förberedd på det, men nu såg jag att det är engelskaböcker i varje kurs. Vad gör man i ett sånt här läge? Vad gör jag i ett sånt här läge? Är det bara fatta läget att jag inte kommer komma nånstans i livet? Att jag inte kan få utbilda mig till det jag vill, bara för att vi inte ens kan använda böcker som är skrivet på vårt eget spårk. Så fruktansvärt idiotiskt. Fan, jag kommer sluta som hemlös.. skitskitskit. Vet inte ens om jag tänker börja nu när jag läste det där. Kanske är bättre att börja och se efter. Menmen, tillslut kommer jag ändå att få bekräftat hur jävla värdelös jag kommer känna mig..

Hörsalsparken nästa..

13.45

Åh vad härligt det är att ha semester. Igår solade jag 2 timmar och på eftermiddagen gick jag på stan med mor min. Idag sov jag till 13.45 inte illa. Detta tycker jag tyder på att jag verkligen behöver semester, eller hur?

Jag måste visa mitt fynd som jag köpte på Gina förra veckan för endast 79:-
197493-258 



Jag har börjat titta runt på kamera. De jag har hittat är Nikon D40X och Canon EOS 400D. Båda två verkar bra, men jag skulle behöva lite råd och tips... Någon som kan något om detta??

 

Nu ska jag städa och sedan läsa en bok.
/Tina

Avada Kedavra

Nu har vi precis varit på bio. Vi såg den nya Harry Potter filmen. Eftersom jag inte har läst boken fann jag filmen väldigt bra. Gillar man Harry Potter är den ett måste.

Regnet öser ner och vi ska snart ta oss en kopp te och se en film.

Ha en trevlig kväll

/Tina

en kopp kaffe

Så. Nu har jag lugnat ner mig lite efter snigelinlägget. Jag har läst några sidor i min bok och hämtat en kopp kaffe. Det gjorde susen. Se vilket slappt jobb jag har, kaffe och en bra bok. 

Jag är inte lika irriterad längre. Eller jo, det är jag, men jag har en liten förståelse. Ni som läser det här måste nog tro att jag är knäpp i huvudet som bara gnäller på allt.. haha.. Men tro mig, det är inte så allvarligt som det låter.




Jag har länge funderat på, vilka är ni egentligen som läser min blogg? Skriv en liten kommentar vettja!

mördarsniglar

Gud vad hemskt att heta så. Mördarsnigel. På universeum såg jag en "dödsorm", lika illa namn det med. Menmen, tillbaka till de så kallade mördarsniglarna. Jag vet inte, men det känns som att jag (och mamma och brorsan) är de enda som reagerar på hur de ger ut tips tills höger och vänster, i tidningar och tv, hur man ska döda dessa sniglar. Hugga av huvudet, klippa dem itu, hälla de i kokande vatten eller i diskmedel. Detta är bara några få exempel på vad man kan göra. ÄR DET INTE HELT VANSINNIGT?? De ger förslag på hur man ska döda ett djur. Varför kan inte alla människor göra som vi. Lägg dem i en hink och åk ut i skogen med dem. Då får de allafall leva. Usch, det gör mig så ont att läsa om människor som har ihjäl dem bara för att de är mördarsniglar. "De förstör min trädgård" Men va fan, de är ju sniglar! De gör så!

Många som känner mig vet hur mycket jag verkligen HATAR myggor. Och dessa människor tänker nu "men Tina, hur förklarar du då att du med glädje slår ihjäl myggor?" Om jag ska vara ärlig så har jag inget fyndigt svar på det. Idiotiskt, jag vet. Myggor gör mig illa, de biter mig. Det gör allafall inte sniglar. Inte mig allafall. Men jag vet inte, de kanke biter dig?


Menmen, jag tänker fortsätta vara bitter, trots att jag förespråkar nån slags dubbelmoral.

göteborg

Här kommer lite bilder från Göteborg


  
På hotellet

   
Linnéa och Johans inflyttningsfest. Med på bilderna är Petter, Bella, Alex, Jag, Linnéa, Johan och nån mer.

   
  
Bilder från universeum.


Tyvärr tog vi inga kort inne på Liseberg. Kameran fick stanna kvar på hotellrummet. Måste bara säga att Balder var nog den roligaste bergodalbana jag har åkt.

Hissen står still

Oj vad dålig jag har blivit på det här att blogga. Det beror nog mycket på att när jag kommer hem och ser datorn vill jag bara kräkas. Jag sitter ju trots allt vid datorn 9 timmar om dagen. Just nu är det lite lugnt så då har jag tid att skriva några meningar. Lika bra att passa på.

Dock, så kan jag lova att jag kommer bli avbruten av telefonen innan jag är klar..
"Coor Service Management, det är Tina"
"Jag vill felanmäla att en hiss står still på tågstation i *** "

Suck! Var eviga dag. Allt detta tjat om hissar och rulltrappor som står still.. För att inte tala om alla som kommer in och gnäller om sina elräkningar, och vi kan bara svara:
"Tyvärr, ni måste ringa till kundtjänst, vi jobbar inte med de där bitarna"
Men tack och lov så är det min sista dag imorgon! Det ska bli så skönt med ledighet.

Imorse när jag åkte till jobbet satt jag i bilen och tänkte på en sak. Det är ca 12 grader när jag åker hemifrån, och 19 när jag kommer hem. Detta anser jag är rätt kallt för att vara juli. Så då undrar jag, var fan är växthuseffekten?? Påstår de inte att det är varmare på jorden nu? Här är det kallt som attan, och i Bolivia(?) har det kommit snö. Yeah right, växthuseffekten my ass.

Ok, växthuseffekten påverkar ju säkert åt andra hållet med. Men det där snacket börjar gå mig på nerverna, liksom det "vackra" vädret. Nä jag säger, ge mig mer växthuseffekt så det blir lite varmare. Skulle jag slippa vintern och all snö och slask skulle jag hoppa av glädje.
Men då blir det synd om djuren.. Jag tar och flyttar söder ut ist.

Än har telefonen inte rignt..


Bilder från Gbg kommer inom kort.

/Tina

hoppas på sol imorgon

Imorgon åker vi till Göteborg! Tjohoo! Hoppas verkligen att det blir någorlunda bra väder. Det vore ju så himla tråkigt om vi inte kan gå på Liseberg imorgon för att det regnar.. Tro mig, jag vet hur jävla blöt man blir av att åka karuseller när det spöregnar.. inte kul alls.

Nahepp, hinner inte skriva mer.. ska hämta posten nu..

/Tina

Äntligen har jag en gnutta tid

Jag har ju inte kunnat blogga på evigheters evigheter. Alexander kommer senare idag så då kan jag passa på. Igår kväll gjorde vi en spontan tripp till IKEA, ja ni såg rätt, JAG gjorde något spontant =O Jag som är världens mest planerande människa. Men allafall, det va jättemysigt!

Åh hihi, på lördag bär det av till Göteborg! Ska bli så kul att få komma bort och sova på hotell! Och träffa Linnea och Johan förstårs.

Här är vårt balfoto.. Visst är vi söta?
image243




Jag ska verkligen försöka blogga mer. Måste ta mig i kragen nu. Efter nästa vecka kommer det garanterat att bli mer, för då går jag på semester! Tjohoo!