Jag vill bort. Bara bort.

Nu ska jag snart åka iväg och hämta Alexander.. Han ska ta bort stygnen sen ska vi på kräftskiva ute i Näkna. Vad händer senare ikväll då? Det är "kulturnatten" här i Norrköping, men det känns som det är mest för de lite äldre. Inga bra band som spelar heller. Antagligen kommer vi hyra film eller gå på bio. Vi ska höras oss för vad alla andra ska göra först.

Jag börjar få en sån fruktansvärd bortlängtan. Nu när det börjar bli kallt och jävligt vill man bara bort. Långt bort. Tänk om man kunde bosätta sig utomlands. I ett varmt land. Den här sommaren var ju förjävlig, rent ut sagt. Visst, vi fick 2 härliga veckor i Turkiet. Men inte mer än så. Jag vill så himla gärna åka igen!!!!!!! Det kommer bli många sjukskrivningar i höst/vinter pga "sommaren" som var.



Jag avskyr vintern.

mamma mår bra

Jag hämtade mamma idag vid 14.00 och hon mår bra! Det va inte hjärtat! Tjo! Så nu kan jag pusta ut, hon med.  Det var nog bara en varningssingnal som sa "lugna ner dig lite nu, jobba inte så mycket" typ.

Alexander kommer inte hem förns imorrn.. sucksuck.. veckorna känns såååå långa..

Trevlig fredag! /Tina


ännu en sjukhusvistelse

Sjukhus. Nu är det mammas tur. Vi trodde det var hjärtinfarkt, men än så länge vet de inte vad det var. Proverna har inte visat något på hjärtat, ännu allafall. Hoppas inte de hittar nått. Hon kommer inte hem förns imorrn. Usch, jag blev så himla rädd när pappa ringde och sa att mamma ligger på hjärtintensiven. Förlora min mamma skulle vara det värsta som skulle kunna hända. Jag skulle inte klara av det. Men nu var det ju inget allvaligt, vad vi vet. Hon va pigg när vi var uppe förut, så det va skönt. Men jag kan inte sluta tänka på det. Usch.

ajajaaaaaj

Träningsvärk. I hela kroppen. Kan knappt röra mig. Hujeda mig.


jag har tappat fem kilo

Nej det har jag inte. Men jag har tränat idag för första gången på nästan ett år (och då hoppas man att fem kilo försvinner på en timmes träning). Hursom.. jag kände mig väldans duktig.

Just nu sitter jag här med en sjukt kelig katt i knät så det är svårt att skriva. Dock så tror jag att Bosse döljer något bakom kelet (slutar alltid med att vi blir osams, vad vi än gör). Han kommer förmodligen bli sur vilken sekund som helst. Jag fattar inte varför han ska ta ut allt på mig jämt. Mamma säger att jag ska försöka prata telepatiskt, alltså bara tänka till honom. Men det är svårt. Vet inte riktigt hur jag ska göra. MEN som tur är ska jag och mamma gå på New Age mässan på söndag och då ska jag gå på ett seminaruim som heter "tala med djur". Efter det ska jag och Bosse leva i harmoni med varandra. Inibillar jag mig allafall.

I skolan har vi nu börjat prata om konsekvensetik och pliktetik. Detta var det jag ogillade mest när jag läste filosofi. Antagligen för hon gjorde ett alldelles för svårt hemprov till oss då, men allafall. De stora tänkarna är tillbaka. Visserligen är det ju skönt att ha läst det en gång tidigare, då förstår man ju lättare. Men att de gammal gubbarna ska få så mycket plats i våra liv är ju konstigt, komiskt om inte annat.

oj, nu börjar snart idol. Ska gå och rosta mig några mackor.
Tjingeling!



Alexander, jag saknar Dig ♥

ny kursstart imorgon

Nu är första tentan avklarad. Känns rätt okej. Det finns ju alltid en omtenta om det sket sig.. Imorgon börjar vi läsa etik. Det ser jag fram emot, kan nog bli väldigt intressant.

Igår träffade jag min Emma, alltid lika trevligt! Det blir ju så sällan nu för tiden. Amanda var det evigheter sen jag träffade :( måste ske snart!

Har inte så mycket mer att säga just nu.. Livet flyter på. Jag hoppas jag klarade tenatn utan att ha läst i den engelska boken. Alexander åkte till skolan tidigare i dag. Jag gillar inte söndagar. De innebär alltid ett avsked.

image358
Heeeeeeeeej dååå!

engelskahelvete

Alexander fick följa med hem i lördags. Skönt skönt skönt. Igårkväll åkte han tillbaka till skolan.

Imorgon har jag min första tenta Religion och pluralism. Kan ju erkänna att jag är en anings nervös. Jag vet inte om jag kan allt eller om jag har fattat allt. Jag har inte läst någonting i den engelska boken så det blir nog inget VG allafall.

Jag var på stan och köpte en sån där översättningspenna. Men skit säger jag. Den är ju jättebra i sig, men verkligen inte det jag ville ha. Jag trodde att det skulle visas en svensk text efter att jag hade scannat in den engelska texten. Men icke. Jag får gå igenom ord för ord och se alla betydelser. Det har jag verkligen inte tid eller ork med. Man kan säga att pennan var ett digitalt lexikon. Skit. Tänkte lämna tillbaka den på lördag.

Jag har gnällt, tjutit, mått illa av det här. Fan vad jag hatar engelska. Jag känner mig så jävla rutten. När det gäller engelskan hatar jag mig själv. Sorgligt men sant. Varför ska min kompetens och viljan att utbilda mig gå till spillo bara för att jag inte fattar engelska?

Jag har kollat runt på lite engelskakurser men då är det nästan bara att läsa upp mina gymnasiebetyg. I eng A fick jag VG (feltryck) och jag skulle aldrig kunna läsa upp till MVG. I Eng B fick jag G (men borde fått IG) och jag kan inte läsa upp till ett VG. Hopplöst? Ja. Ska jag läsa en "vanlig" engkurs (som nästan inte finns nånstans) så kostar det massa pengar. Orka lägga ut pengar på något jag hatar. Men ja, jag måste ju.




Nu till något roligare.
Rebecka gick vidare i idol igår! Av 9000 sökande är hon bland de 55 bästa. Bra jobbat! Hoppas det går bra ikväll =)


Jag tänkte börja titta runt lite på hotell i Paris. Jag och älsklingen vill ju åka dit på 2 årsdagen. Är det någon som har tips på bra billiga hotell??

Wuuhuu

I natt stack de kniven i honom.. Operationen gick bra! =) Och han har till och med kunnat ätit frukost! Maria och Stefan kommer och hämtar mig vid 10.30, för att sedan åka till sjukhuset. Hoppas ni har lite överseende med att det här är det enda jag skriver om för tillfället.. men han är ju det som står mig närmast hjärtat.

måste sminka mig nu! /Tina

senaste nytt

Ingen operation än. De klämmer och klämmer på magen men de vet inte om de ska operera lr inte. Jag lider med dig älskling. Det känns så jobbigt att inte kunna vara där. Men imorrn kommer jag! tjohoo!



Fotade några roliga bilder förut.
image356

image357

Vilken superkamera jag har alltså. Är så himla nöjd med den. Vill dock ha en blixt och nytt objektiv. hihi.

Södertälje ligger så långt bort

Jag fick ett samtal inatt. Alexander ringde och sa att han låg på sjukhus, i Södertälje. Han och Oscar skulle på Black Eyed Peas i Sthlm och efter konserten hade Alexander fruktansvärda magsmärtor. Så på hemvägen åkte de till Sjukhuset i Södertälje och de sa att han var tvungen att stanna över natten (jag som låg och väntade på att han skulle komma och sova hos mig). Idag fick han beskedet att han ska operera bort blindtarmen ikväll. Skönt att det inte var något värre, men otäckt med sövning. Jävla skit att han är i Södertälje, men skönt att han trivs där han är.

Själv har jag knappt kunnat sovit nånting inatt, blir så nervös över sånt här. Jag tappar aptiten och kan inte fokusera på något annat. Min lilla älskling ensam på ett stort sjukhus i en främmande stad. Stackarn! Jag funderar på att åka upp senare idag, men det blir antagligen imorgon.. Åh varför kunde han inte va på sjukhuset här i Norrköping!

Summan av detta blir att vi inte ska vara barnvakt ikväll, vi kan inte åka till Sthlm imorgon, jag kan inte hänga med klasskompisarna ut.. Vilken tur att allt detta kan man göra vid något annat tillfälle..! Allt jag vill nu är att få hem Alexander hit och att operationen ska gå bra!


Jag tänker på dig.
Jag älskar dig.


fladdermus

image355

Kolla vilken söt fladdermus vi hittade i vårt partytält i trädgården! Jättegullig!

...

image354

Det är ju Rebecka!

Herregud vilken händelserik kväll. Eller ja, på tv allafall. Jag är ju en sån som följer idol. Jag är en sån som skrattar när folk gör bort sig, men även lider med vissa när de får skit. Igår slog jag mig ner vid tv:n och bara några minuter in i programmet får jag se Rebecka, min Reb! Jag satt och väntade och väntade på att man skulle få se henne sjunga. När det bara återstod ca 3 minuter kvar av programmet trodde jag att det var kört. Men icke. Helt plötsligt står hon där och sjunger. Skitbra verkligen. Och juryn älskade henne. Så himla roligt! Jag hoppas det gick bra för henne i Stockholm!

Efter idol tänkte jag att jag skulle titta på Top Model Sthlm. Och vem ser jag där då? Jo Oliviera som gick i min klass nu sista två åren på gymnasiet. Hon tog sig till de 20 sista men inte till de 12. Tyvärr. Men det va väldigt kul att se!

Som sagt, det va en händelserik kväll framför tv:n.

bebis

Idag är det den 11 September. Jag såg en dramadokumentär igår som handlade om terrordådet. Usch vad hemskt det måste ha varit att befinna sig i de jättehöga husen när det inträffade. Får lite panik i kroppen bara av att tänka på det.

Jag har suttit och försökt komma igång med facebook nu.. det går framåt allafall.. Men det är lite svårt ibland.

Måste passa på att säga grattis till Petra som fick en liten Emilia igår, och till Klara som fick en Edvin den 2:e. Grattis till bebisarna!! Jag har diskuterat det här med många, och det känns som att det är så himla många som skaffar barn just nu. Visst är det så? Det kan ju bero på att jag har blivit äldre och befinner mig nu i en ålder då människor väljer att skaffa barn. Men på ett sätt känns det så konstigt. Är jag och Alexander efter som inte skaffar barn nu? Kommer jag anses som en gammal mamma sen när det är dags för mig? Nej, det hoppas jag verkligen inte. Men man vet ju aldrig (vilka funderingar jag har.. suck)

Idag har jag mest suttit vid datorn. Jag har även läst lite om hinduism och ritualer. Måste egentligen läsa ännu mer. Jag tror att när jag har gått färdigt skolan kommer jag aldrig mer vilja läsa en endaste bok i hela mitt liv. Jag läser sönder mig på det här.

/Tina

facebook

Nu mina vänner har även jag skaffat facebook. Kommer nog ta ett tag att komma in i det eftersom jag måste slå upp lite ord för att förstå.. men det ger med sig det med.

Helgen var bra. Vi såg SvampBob på stan.. vår stora idol! Helgens stora händelse är att mamma och pappa har köpt en inspelningsbar dvd med hårddisk, efterlängtat! Men inte nog med det, jag har fått en egen digitalbox i mitt rum! Wiie! Nu kan jag se vilken kanal jag vill och jag kan till och med byta kanal i mitt rum. Förut fick jag alltid springa ut i vardagstummet och byta kanal. Nu känner jag mig jättelyxig.. haha!

image353

Alexander och Oliver !

/Tina


gårdagens köp.

Tänkte bara visa vad jag köpte igår.

 två par skor.

 en sjal och en halsduk.

image349




Dagen ser ut som sådan att jag ska plugga hela dagen, idag med. Och nu måste jag verkligen göra det. Tänkte nog kura ihop mig i soffan och läsa. I eftermiddag ska jag åka och hämta älsk sen ska vi hem till honom.

image350

image352

De här bilderna tog jag i mitt rum igårkväll. Det är kolsvart och jag håller i ett cykellyse.. lite knäppt, jag vet.

Ha en bra fredag!

nu sitter jag här... igen.

Jag har ingen pli på mig själv. Jag brukar ha det men den är borta just nu. Jag måste verkligen läsa, men jag gör det inte. På gymnasiet var det lätt att plugga, men nu fattar jag inte hur jag ska göra. Bara läsa? Skriva ner allt jag tycker är viktigt? Ja, det är väl en balansgång. Jag blir tokig. Den engelska boken har jag bara läst en sida av än så länge, men som vanligt fattar jag ingenting!! Jag har ännu inte köpt någon översättningspenna. Jag måste verkligen göra det för det här kommer verkligen inte funka i längden, eftersom jag är så värdelös när det gäller engelska.

Varför ska man tvingas läsa böcker på ENGELSKA när vi befinner oss i SVERIGE???????
idiotiskt.

...

visst är jag tjusig i min nya tröjja..??

image346

Kalas

Igår var det som sagt kalas i Linköping. Det började med en mässa där massa företag, studentföreningar och sektioner visade upp sig. Det var väl kanske inte så jättekul men vi fick tillfälle att köpa märken till våra "fina" overaller, så det va bra. Köpte Reliks två märken, samt Stuff och LIU. Vi som var nollor fick köpa en LIU-tröja billigt, 20kr. Som vanligt på såna där mässor finns det gratis pennor och annat smått och gott, tex cykellysen, kondomer, godis, kalender, reflex, nyckelband m.m. Kul kul.

 

Senare på kvällen var det show. Konferencier för kvällen var Anna-Lena Brundin, hon var lite smårolig. Det var många olika körer som uppträdde och en dansgrupp. Lite senare, vid 21.15, var det dags för The Sounds. De var bra live, men visst, det är ju inte mina favoriter. Men som sagt, det va väldigt bra ändå. Kvällen avslutades kl 22.00 för oss, men för många andra varade den säkerligen några timmar till..

   

image343

to where you are

Jag hade precis sminkat klart mig när jag lyssnade på To Where You Are.. Jag började tänka på Oscar så nu sprutar tårarna.. Så ja, det är bara börja om..

Who can say for certain
maybe you're still here
I feel you all around me
your memories so clear
Deep in the stillness
I Can hear you speak
You're still an inspiration
Can it be

That you are mine
Forever love
And you are watching over me
From up above

Fly me up to where you are
Beyond the distant star
I wish upon tonight
to see you smile
If only for a while
To know you're there
A breath away's not far to where you are.




Fy fan va livet är orättvist. Varför? ='(

Josh, min Josh.

Trodde du att jag hade lämnat dig, Josh? Inte då. Jag har bara varit liiite otrogen sen sist. För er som inte vet vilken Josh jag pratar om så är det ju såklart Josh Groban. Vem annars? Det var allafall ett bra tag sen jag lyssnade på hans skivor, men nu åkte den nyaste på här i datorn. Såå underbar. Han är nog min idol.

image334 



Ikväll blir det fest och The Sounds i Cloetta Center. Lite synd att vi bara är tre från klassen som har fixat biljetter.. menmen, det får väl gå ändå! Kommer nog bli najs.. =)

image336



Måste medge att jag får deprimerande få kommentarer här på bloggen.Jag vet att ni finns gott folk, så varför inte skriva nått?

/Tina

lalalalalaa

Just nu är det idol. Haha, alltid lika roligt. Att folk inte har någon självinsikt, det är för mig ett mysterium.



Kolla, bruna ögon. Tänk vad dagens teknik kan göra.

Oj, nu var det en norrköpingskille i idol.. tror han är modell, eller jag är säker.. Och, nej han va inte så bra han heller.. tyvärr.

Weei, imorrn kommer AlleBalle! Först ska jag till Cloetta Center med Anna och Maria, SEN ska jag hem med älsklingen! Tjohoo!

/Tina

var håller pengarna hus?

Nu börjar jag bli en anings frustrerad. Jag har inte fått min lön från e.on än. Eftersom jag bara jobbade 2 timmar om dagen så är det ju inga stora summor jag väntar på, men ändå. Jag vill ändå ha dem. Pappa har varit i kontakt med chefen och hon skulle kolla upp det. Hoppas det går fort. Men visst, det går ingen nöd på mig, jag bor ju hemma och får studiebidrag (kom idag!!). Men bara grejjen att inte pengarna kommer när de ska gör mig arg.

Jag och Alexander har bestämmt att göra Hufvudstaden den 15:de. Vi ska ändå hämta Branka på arlanda och då kan vi lika gärna passa på att gå på stan. Och när man går på stan är det ju en fördel om man har fått sin lön...

Nä nu ska jag koka nudlar. Är man student så är man. Hihi..!

alltid samma sak

Att man alltid ska bli irriterad när Sverige är med i olika tävlingar.
De var värda mer poäng.
God natt.

Billig ölkorv, det gör livet värt att leva.

Nu har jag precis kommit hem från spåret. Jag och mamma har gått power walk. Nästa gång blir det att ta med stavarna. Det ni. Åhh, suck, jag måste läsa massor nu egentligen. Problmet är att jag inte orkar. Vi har seminarium på måndag och jag är inte klar än. Får väl sitta hela dagen imorgon.

Igår var det krogrunda. Vet inte om jag kan kalla det runda, vi var på tre ställen.. Menmen, det va väldans trevligt allafall! Vi var på riktiga "studentställen", vilket innebär att det är billig sprit och tilltugg. Ölkorv för 10 kr och en öl 28 kr.. hihi! Det är så det ska va. Eftersom jag har världens bästa pojkvän (kan inte nämnas nog många gånger), fick jag skjuts hem. Han hämtade mig vid 00.30 ungefär, så det blev inte så sent. Skönt. Jag är ju ingen nattuggla direkt. Eller vad säger du Alex?


Julia, Anna och Maria.


Jon och Linus.


Nu väntar vinet.
Hej Svejs!