till mina kattälskande läsare (jag vet att ni är en del)

Jag hittade ett supergulligt klipp på en blogg och jag bara måste visa er. Det är två katter som "pratar" med varandra. De pratar precis som Bosse, fast Bosse har lite mörkare "röst".Hur söta är de inte??


Och här är samma klipp fast med dubbning

/Tina

Marx, kära lilla marx.

I skolan läser vi nu sociologi och detta leder då till att vi läser om Marx, Weber och Durkheim. Jag förstår att det antagligen finns någon anledning till att vi måste veta vad dessa män tänkte för 100 år sedan, även om jag inte riktgit kan se denna anledningen.  Ibland är deras tankar intressanta, ibland vill man bara spy. På måndag har vi seminarium som handlar om deras teorier och hur vi kan ställa dem mot dagens samhälle. Woho!

Idag består dagen av att läsa om mina kära gubbar, vattna/dränka alla orkidéer (vi har 13st :), så det kommer ta ett tag), fika med Linnéa och om jag hinner ska jag säda badrummen.
/Tina


nya tag

Nu har allt återgått till vardagen, förutom att Alexander fortfarande är hemma. Skolan har dragit igång och jag läser nu "beteendevetenskaplig grundkurs 60hp" och "invandrar och kulturkunskap 15hp", detta innebär att jag läser 150% den här terminen. Jag hoppas verkligen att jag kommer orka. Båda kurserna verkar så bra, så jag ska kämpa tills jag går in i den berömda väggen.

Hur det blir för min bättre hälft vet vi inte än. Vi håller tummarna för att allt kommer lösa sig och han då kan ta flyttlasset ner mot Göteborg. Men som sagt, vi vet inte än.


Jag ska försöka skriva här lite oftare, har ju inte blivit så mycket nu i sommar. Nu ska jag ta min andra kopp kaffe för dagen, sätta mig i soffan och läsa i "offrad för hederns skull". Det är en bok som jag läser i kursen invandrar och kulturkunskap. Menmen, måste ta tag i dagen nu.

Mitt hjärta. Mitt snygga hjärta./Tina

Nu är vi hemma igen och jag längtar redan tillbaka

Igår natt lämnade vi underbara Turkiet. Vi har haft det JÄTTESKÖNT! Långt över 40 i solen, och 30 i havet. Åh vad vi hade det bra! Kemer är en fin stad, finare än vad jag kom ihåg. Jag älskar Turkiet, vet inte varför, men jag trivs så bra där.
/Tina