...

Jag är så himla dålig på att uppdatera, förlåt. Jag har inte gjort så mycket sen vi kom hem från Gbg, därför har jag inte skrivit. Visst, vi har firat jul, min och Alexanders första jul tillsammans. Alltså detta var första gången vi firade ihop. Mysigt! Jag fick fina julklappar, är jättenöjd! Av Alexander fick jag en lila Jet Set klocka med stenar runt, superfin :)


Som sagt, har inte så mycket att skriva. Jag bjuder två bilder istället för massa onödigt babbel.

Jul på Liseberg, som var så fint. Och som ni ser, proppat med folk ;)



Stjärna

/Tina

Lördag i gbg

Nu är jag i Göteborg!! Jag har ju knappt varit i Gbg innan (Liseberg 1000 gånger, men inte på stan). Igår åkte jag spårvagn ner till stan själv, helt själv. Alex hade föreläsning på förmiddagen, så jag åkte ner och mötte honom när han slutade. Vi tog då en runda på stan, shopping och lunch (thai, mmm). Köpte en tröjja på Zara, en typ av korthållere på Top Shop, böcker och en mössa på Rut m.fl (bad hair day-mössa). Ska nog gå tillbaka till Zara idag. Provade ett par jeans igår som inte passade och jag orkade inte hämta en ny storlek, men jag känner att jag ångrade det lite nu.

Idag har vi tagit en skön sovmorgon och bara slappat. Vi ska väl börja göra oss iordning nu så smått. Vi 16 ungefär ska vi ner till Liseberg, det är "Jul på Liseberg" nu och jag tror det kan vara mysigt. Hoppas några karuseller är öppna med :D

Senare ikväll ska vi gå på bio, NEW MOON :D Vi såg Twilight igår, så nu har både jag och Alex sett den. Jag var lite rädd för att han inte skulle gillla filmen, men till min stora lättnad tyckte han den var bra.


Nahepp, nu ska jag börja fixa mig!
/Tina

söndag

Nu var det ett tag sen igen. Tiden går så himla fort tycker jag. Snart är det jul, kan inte fatta.. Jag har faktiskt hunnit köpa två julklappar till Alex, men är inte alls klar än.. När ska jag hinna?? Måste berätta att jag fick VG på psykologitentan, så himla skönt! Jag som var lite orolig att det inte hade gått bra.. På tisdagkväll har jag sista tentan för denna termin, det är sluttentan i invandrar-och kulturkunskap :)

På torsdag åker jag till Götegorg!! Ska bli så himla kul!! Hjärtat ska få visa upp sin nya stad, och min framtida :D Hoppas vi kan hinna med "jul på Liseberg".. vill gärna gå på det!



Ska försöka läsa lite nu.. önska mig lycka till.. Min pluggork börjar ta slut, måste ha lite jullov känner jag.

/Tina


Känner mig som 14 igen

Åååå nu har jag läst ut När jag hör din röst (New Moon) bok nr 2 i Twilight-serien! De är så jäkla braa!! Mamma har beställt Twiligt till mig, filmen alltså! :D Hoppas den är bra, har höga förväntningar nu..

Böckerna är riktigt romantiska och jag är kär i karaktären Edward. Haha, nejdå, men ni som har läst böckerna/sett filmerna förstår vad jag menar ;) Ibland önskar jag att Alex var vampyr! Herregud, ni hör ju, jag låter som alla galna småtjejer som tjatar om Twilight och Edward Cullen.. haha!

Nehepp, nu är det halv åtta hos mig, de är ju i norrköping den här veckan, kul!


 

/Tina