Midsommar

Tack för en mysig och rolig midsommar!


/Tina

Dagens

Det finns några tappra människor som läser min blogg fast att jag uppdaterar så sällan, härligt! Det gör mig glad! Jag fick besked om att jag fick G på uppsatsen och jag är SÅ GLAD och STOLT över mig själv!! Vi ska fira det där nån dag, vet inte när bara.


Detta fick följa med mig hem idag efter en runda på stan med Alexander. Två coola par solbrillor. Nu måste jag verkligen ta tag i det där att skaffa linser. Jag kommer ju inte kunna använda dessa annars. Observera mina snygga egopics, haha!
Vid sjutiden ska jag in till Emma. Hon och Amanda (som kom hem igår från Dubai!) ska förfesta där så då ska jag vara med några timmar. Orkar inte följa med ut, plus att jag ska upp tidigt med mamma imorrn. Kommer nog ta med mig lite vin allafall, lite gott måste man ju få ha./Tina


hejhej

Det var ett tag sen, typ en vecka. Livet rullar på. Alla föreläsningar och seminaruim är slut och uppsatsen är klar, ska skicka in den slutgiltliga på måndag. När jag får beskedet där det står att den blir G så ska vi fira med Thaimat. Det är ju inte varje dag man skriver en C-uppsats =) Jag har även chans på ett VG, men jag vågar inte ändra för mycket ,så antagligen blir det ett G, vilket jag är hemskt nöjd med! Men självklart är det kul att höra att man är nära ett VG, eller hur? ;) Hursom, det är inte långt kvar tills den är inskickad och klar för publicering (kommer lägga in länk till den då).

Det är så skönt att Alex är hemma nu. Vi är med varnadra varje dag, han har typ flyttat hit och ingen är lyckligare än jag =) Just nu är han faktiskt i stan och träffar Simon, men han kommer väl hem inatt nån gång.Jag tänkte visa några bilder jag fotade för någon dag sen.


Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Borsta tänderna och tvätta bort sminket.
/Tina

Wiiie

Nu har jag skickat in min c-uppsats för opponering! Känns så skönt, även om det inte är över ännu. På måndag ska vi ha opponering och det är bara hoppas att uppsatsen blir godkänd. Det Brankica som opponerar på mig, känns tryggt ♥

Imorgon kommer Alexander och Emelie hem!! =D Som jag har längtat!!

Har inget mer att skriva. Funderar på att ta en pause här. Har inget intresse känner jag, men samtidigt vill jag inte ta bort bloggen. Aja, får se hur jag gör..

Nu ska jag slinga brorsans hår..
/Tina

Sommar i sthlm

Helgen har varit jättehärlig! I lördags var jag och mamma i Stockholm hela dagen. Det var supermysigt. Jag, mamma, stekande sol, fika, thaimat och shopping, kan det bli bättre? Jag hittade en ljus jeanskjol och ett lila linne på Top Shop. Örhängen på antikt, gammalt & nytt, samt glitter. Stockholm skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo i, speciellt på sommaren. Nu verkar det ju luta åt Göteborg. Har inte varit där så många gånger (om man inte räknar Liseberg då). Men det är nog lika mysigt där som i Sthlm =)

Igår var mormor här eftersom det var mors dag. Vi var ute hela dagen, älskar solen och värmen! På kvällen tog mamma och jag ett dopp i poolen. Mamma var först i, efter typ en kvart lyckades jag med komma i, men det var kämpigt. På dagen kom temperaturen upp i 23 grader. Men när vi badade var det bara 21. Uuuuuuu, iskallt!! Men jag är stolt att jag kom i, trodde inte det om mig själv.

/Tina