Water for ElephantsOj vad jag längtar, Rob-fan som jag är! Funderar på om jag ska läsa boken innan (Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow), eller om jag ska strunta i det så att jag kan njuta till fullo av filmen. Jaja, det är några månader kvar till premiären, så jag hinner fundera över det ett tag till.

/Tina

julklapparna

Här är ett urval av mina julklappar. Är otroligt nöjd måste jag säga. Böcker, köksredskap, mysig kudde, body butter, plånbok, glasburkar och en ny resväska som jag tyvärr inte fick med på bild. En salig blandning av prylar som jag behöver.

Mest nöjd är jag nog med DKNY-plånboken jag fick av Alexander ♥
Är ni nöjda med era julklappar?

/Tina


Har man jullov, så har man

Jag har tagit ett litet juluppehåll här på bloggen. Men nu ska jag försöka vara lite mer aktiv.

Julen firades först här hos mamma och pappa, med mormor, farmor och moster med familj. På kvällen åkte jag hem till Alexander där firandet fortsatte. Julmat åts (kan man säga så?), julklappar öppnades, kalle anka på tvn. En bra och mysig jul helt enkelt!

På juldagen träffade jag Emelie och Lina. Vi gick till Athena där vi åt och drack gott. En lugn och trivsam juldag, skönt att slippa all stress som denna dag egentligen innebär, det där att man "måste" ut och festa. Nej usch. Ett glas vin i trevligt sällskap räcker för mig.

På tal om något helt annat. När jag la fram de kläder jag har med mig hem över jul så slog det mig att förtillfället håller mig inom en specifik färgskala när jag handlar kläder. Så här ser högen ut.
 Och igår var jag ju tvungen att fylla upp högen lite grann. Gick en sväng på stan med Kristina och då hittade jag denna fina tunika. Mellandagsrean bjöd på ett fynd allafall :)
Jag gillar dessa färger. De är mjuka på nått sätt. Haha, va töntigt det lät. Menmen, nog om det.

Slänger in lite julklappsbilder senare.


/Tina


just nu saknar jag detta


Bruna ben, vin, kortspel och chips på en balkong...


45 grader i skuggan..


En bra bok vid en pool som håller ca 30 grader..


åååå

/Tina


Vår ljusstake

Enkel med svarta stenar i. Jag valde att sätta i, vad jag tror är, julgransdekoration. Blev stilrent och fint.

/Tina

Ps. Jag skrev en hemtenta i biologisk psykologi för ett tag sedan, och nu har jag fått reda på att jag klarade den. Så himla skönt!


Jul i Göteborg

/Tina