onsdag

Nu var det ett tag sen jag skrev. I två dagar har jag skrivit en hemtenta som lämnades in i dag. Skönt att ha den gjord, känner mig dock inte så nöjd. Men hur ofta gör man det?


I lördags var jag, Emma och Amanda ute och festade på Grand. Det va roligt, superlänge sen vi festade ihop! På lördag verkar det som att vi ska ses igen, fast då med Petra och Linnéa med :D ♥ När ska jag sammanföra mina fina barndomsvänner med min nya fina vän Brankica då? Måste bli av snart :) 




Det har hänt en del sen jag skrev sist med. Många bokningar har gjorts.

I maj ska jag gå på fame som gymnasiet sätter upp.. åh tänk när min klass satte upp Grease, de va BÄST, blir lite rörd vid tanken.

I juli ska vi gå på Peter & Matilda i S:t Anna. Deras vanliga sommarkonsert. Den brukar vara jättebra!


Och sist men inte minst har vi bokat resa till Turkiet i år igen (den som inte är förvånad räcker upp en hand) :D Jag, mamma och pappa på Viking Star Hotel & Spa i Kemer, en vecka med all inclusive! Jag längtar redan. Jag måste få en vecka med 40 graders värme för att kunna fungera, så är det bara. Vi åker i slutet av juli.


Källa: turkietresor.se



Och nu till er Twilightnördar, som jag, så kan jag berätta för er som inte vet: Stephenie Meyer släpper en ny bok 5 juni.. The short second life of Bree Tanner :) Ni som har läst Eclipse vet nog vem den kommer handla om? Om inte.. hon är en av de nyfödda vampyrerna. Man ska tydligen få följa henne och de andra nyfödda i deras jakt på familjen Cullen och Bella.. Åh, äntligen en ny bok! De tror att den på svenska kommer heta Bree Tanners andra liv.


Källa: twilightsweden.se


/Tina


det kommer bli en bra kväll

Jag är rädd för att Bosse har gjort en rutin av att komma in och väcka mig på morgonen. Idag vaknade jag vid 6.00 av att han jamade, sen kom han in och la sig på min mage vid 6.50, och ja, då är det ingen idé att somna om. Suck. Jag hade ställt klockan på 8.00 så jag missade bara en timme. Nog om det.


Idag ska jag först iväg för att möta upp Brankica på bibban på universitetet. Sen ska vi möta upp Maria och Victoria på US och åker sedan gemensamt till Maria, där vi ska tillbringa kvällen. Vi ska ha TWILIGHTKVÄLL :) Oh yes, vi ska se Twilight och New Moon, käka pizza och äta massa onyttigt! Victoria har aldrig sett någon av filmerna innan, men har man tre kompisar som är twilightgalna så har hon inget val. Vi ska försöka få över henne på vår sida, att bli twilightgalen hon med, hihi. Dock så tror jag det krävs att man ska läsa böckerna med. Jag kan ju erkänna att jag aldrig hade varit så besatt som jag är om jag inte hade läst böckerna. Men alla är vi olika. Frågan är ju om Victoria kommer bli TE eller TJ.. ? Jag och Branki är TE, och maria är TJ tror jag. Den som lever får se.


 

Nu ska jag sminka mig och föna håret.
Ha en bra dag!

/Tina


jag tror jag är redo att skaffa barn nu, jag har övat hela veckan

Den här veckan har jag känt mig som en spädbarnsförälder, inbillar jag mig allafall. Jag har inte fått bestämma själv när jag ska gå upp. Den här veckna är jag "ledig" tis-fre och i tre dagar nu har Bosse väckt mig först vid 6.00, sen vid 6.30, och sen vid 7.00 och om jag har haft tur har jag fått sova till 8.00. Idag fick jag dock gå upp vid 7.15. Gamla katter har ett stort socialt behov. Inte fasen tänker han vara vaken själv inte!  Det är så jäkla jobbigt att vakna till jamanden, och ibland även spinnanden, men det är när han tar till en annan taktik "jaa, om jag myser lite med matte så går hon nog upp".

När jag väl har gått upp och burit omkring på honom ett tag så blir han nöjd, ibland vill han gå ut en liten sväng i uterummet med. Efter detta går han och lägger sig, men då är ju jag alldelse för pigg för att somna om. Tack för den! Visst, det är ju skönt att gå upp tidigt, jag får ju mycket gjort. Kanske är han bortskämd, jag vet inte. Men ändå, det är skönare att själv få avgöra när jag ska gå upp på min lediga dag.

Men hur jobbig han än må vara så älskar jag kattskrället mest av allt på denna jord.

/Tina


vax


källa:
thetwilightsaga.se

Nu verkar det som om Rob's vaxdocka är klar! Munnen känns lite fel, kunde varit bättre, men annars är den hur cool som helst :) Så nu är det väl bara åka till London då.. (om det är där han står, men jag antar det eftersom han är från London)


/Tina


nytt






Denna klocka köpte jag igår! Tänkte att det kan vara snyggt med en vit klocka nu till våren/sommaren. Den är ju inte lika snygg som min jetset, men den duger fint :)


Ska försöka läsa lite idag. Är dock inte alls motiverad, kanske kan ta ledigt idag och läsa lite mer imorrn istället? 

/Tina 

världens bästa bokserie

Igår läste jag ut den sista boken i Twilight-serien, så länge vi båda andas. Om ni inte har läst böckerna så MÅSTE ni göra det! De är nog bland det bästa jag läst. Jag har ju dragit ut på den sista boken, läst någon sida då och då, men nu i helgen gick det inte hålla emot, så nu är den utläst. Sista boken var riktigt bra och när den va utläst så kändes det lite konstigt. Helt plötsligt är allt slut. Jag kände mig tom och lite vemodig. Tack och lov har jag köpt den första boken på engelska. Jag ska läsa om hela serien sen tänkte jag (beroende på hur det går med engelskan i twilight).








Idag kom även filmen (New Moon) med posten! Tjohoo! Böckerna är bättre än filmerna, givetvis, men filmerna är något speciellt de också.



Nog med nörderier.

/Tina


skor

Idag har jag och mamma varit på stan. Vi var tvugna att hitta bra gå-skor som vi kan ha i Prag. Vi hade i stort sätt gett upp när vi gick in i sista skoaffären. Men sån tur vi hade, vi båda hittade sköna skor!

Jag hittade dessa Adidas, de blir perfekt att ha på sig när man ska flanera i Tjeckiens huvudstad. Kanske inte min stil, men strunt samma.

Åh vad glad jag blev när Willy åkte ur Lets dance igår! Äntligen, eller hur? Solsidan var som vanligt sjukt roligt. Mickan är min idol, hennes klädsel och inredning är precis så som jag vill ha det! SÅÅ SNYGGT! :D

Ikväll är det första delen av män som hatar kvinnor, missa inte! Iofs kan man ju sätta igång dvdn, men när den går på tv så blir det ju att man kollar ändå.


Idag släpptes New Moon, jag får dvdn på måndag hem i brevlådan :D Wiie!


/Tina


sommarkurs

Igår sökte jag en sommarkurs som heter "att leda lärprocesser 7,5hp". Jag har sökt några jobb med men har fått nej från alla utom ett som jag fortfarande väntar svar från. Men jag har inte några förhoppningar. Det här med att söka jobb tär verkligen på självkänslan. Det är som att prova bikini. Jag blir tjutfärdig bara jag tänker på det. Men allafall, jag sökte den där kursen och jag tror den kan vara intressant. Det är en distanskurs så jag kan läsa när jag vill, vilket är skönt. Dock gick ju sökningarna ut den 15 mars (till sommarkurserna) så jag fick göra en sen anmälan. Jag läste ju en sommarkurs 2008 tror jag det var, och den sökte jag i efterhand, så jag hoppas jag har tur det här året med.

Jag måste ju ta tag i sökningarna till hösten med. Har inte helt koll på vad det bli än. Jag måste ju ha några "plan B" också. Jag har även tänkt att söka jobb i Gbg, men som sagt, självförtroendet när det gäller att söka jobb är nere på botten, så jag håller mig nog kvar i universitetsvärlden ett tag till. Att skjuta på problemen känns skönast just nu.


/Tina

onsdag

Idag har vi haft seminarium som handlade om olika perspektiv på organisationsstrukturer. På nått vis, förvånande tycker jag sjäv, så är det ganska intressant. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör det intressant, men något är det. Imorgon har vi föreläsning om gruppsykologi, är nog intressant det också.

Har ju glömt att berätta att jag och Brankica fick VG på vårt arbete om Asperger syndrom :) åh, vi är så nöjda!


Med inspiration från
Anna bläddrade jag nyss igenom H&M's vår/sommar-katalog, och vipps så har jag klickat hem en cardigan och en klänning! Anna berätta för mig tidigare idag att det fanns massa snyggt, och dum som jag är hade jag inte öppnat katalogen än. Den låg orörd på köksön. Men nu är den som sagt öppnad och den bidrog till att shoppingsuget dämpades något.



Bilder: H&M

cardigan 299:-, klänning 49.50:- (erbjudande)


Om jag skulle ta och läsa lite i gruppsykologiboken? Jag läste lite förut, men nu har jag ju 1 ½ timme kvar till halv åtta hos mig, så några sidor till kan jag nog orka med.

/Tina

love



♥♥♥


testing, testing







Har köpt nytt objektiv. Äntligen ett fast 50 mm!
/Tina

får nog säga att det är "pattinson-varning" på Kinnaman


Nu är jag i Göteborg. Alex ligger och sover.. själv vaknade jag vid 9 och har försökt väcka honom sen dess.. HUR svårt kan det vara att vakna? 

Igår var vi och såg Snabba Cash. Måste ju säga att boken är mycket bättre, kändes som om en tredjedel av boken inte var med, saknade en hel del. Men så är det väl alltid iofs. Filmen var ändå riktigt bra och trots att vi visste vad som skulle hända blev vi ändå berörda. Ett stort plus till Kinnaman, herregud vilken skådis, och vilken kille! ;)

Idag ska vi väl gå på stan en sväng. Vi måste allafall förbi systemet och köpa vin. Vi ska hem till Petter ikväll och se melodifestivalen och man kan ju inte se en melodifestivalfinal utan ett (två, tre?) glas vin. Eller hur? Jag hoppas på att Bella kommer också, va så länge sen jag träffade henne.

Vi funderar också på att ta en promenad här i området. Jag tror att Alex bor i typ Majorna/Haga.. ja nått sånt, hållplatsen efter "järntorget" och det ska tydligen finnas massa mysiga cafén runt omkring här. Men som sagt, det hänger ju lite på när Alex vaknar till liv.


Känner att jag skulle vilja städa.. men nej, jag bor inte här. Inte än.

/Tina



Min älskade Boko








♥♥♥


fredag

Som den nörd jag är vill jag lägga upp ett roligt (eller ja, roligt kanske är fel ord..) youtube-klipp. Det är klipp från Twilight och New Moon, medan ljudet är från Remember me trailern. Ganska bra gjord faktiskt.




Senaste tiden har inte det inte hänt så mycket. Vi har börjat en ny delkurs som handlar om arbetslivet, känns sådär än så länge.

/Tina