bokrea

Äntligen. Nu är jag och B klara med vår hemtenta om barn med Asperger syndrom. Den ska vara klar imorgon, men vi mailar in den idag, och så lämnar B in den imorrn till läraren (ja, vi ska både maila och skriva ut papperskopior, så dumt).

I morse var jag iväg själv på bokrean. Mamma är i Gbg, så vi kunde inte gå ihop. Vi har ju gjort detta till en tradition så det sved lite när mamma hade möte just idag. Först åkte jag till Maxi som öppnade 7.00 och sen for jag vidare till HC som öppnade 8.00. Ikväll när mamma kommer in med tåget ska vi åka en sväng till Maxi så vi får gå ihop lite allafall. Men det är just det där att gå upp tidigt, gå runt där bland alla böcker och äta av frukosten som de bjuder på. Menmen. Mina fynd blev allafall:

Per Morberg - Scenen, livet och konsten att laga mat (kokbok) 99kr
Henning Mankell - Den orolige mannen 29kr
Karen Armstrong - Genom den trånga porten 20kr
Muffinsbok 20kr
Pastabok 20kr
100 Orkidéer och hur du sköter dem 29kr
Thomas Bodström - Idealisten 59 kr (till mamma, specialpris endast idag)

Jag är nöjd med mina köp. Jag har så himla många böcker som jag inte har läst och förut hittade jag två böcker till som jag vill beställa. När ska jag läsa allt? Aja, det är kul med böcker. När jag blir stor vill ja ha ett eget "bibliotek" :) (när jag blir stor = när jag flyttar till hus, typ)

Nu ska jag ta och vila lite. Är så himla trött.
/Tina


Jag har fått nog av snön nu.


Kommentarer
Postat av: B

åå en muffinsbok också? Nice! =) . Har skrivit ut arbetet nu (:

2010-02-25 @ 23:04:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback