Söndag

Godmorgon bloggen. Jag har precis ätit frukost, Alex sover. Jag vaknade vid 8.30, men gick upp 9. Det släpps in så himla mycket ljus i sovrummet, så jag vaknar av det. Irriterande, men skönt ändå att vakna skapligt. Imorgon ska vi till ikea, så jag hoppas vi kan finna en lösning där. Någon form av persienner eller rullgardin, vi får se.

Vi får väl se vad denna dag har att erbjuda. Vi pratade igår om att kanske gå till biblioteket. Än så länge är det soligt här, så en promenad får det nog bli i vilket fall.

/Tina
Nähä om man skulle ta och uppdatera lite

Nu börjar man återgå till vardagen. Men min vardag har ändrats en del sen jag skrev sist. Jag sitter nu i Göteborg, i VÅR lägenhet, min och Alexanders, min SAMBO. Coolt! Sommaren har varit bra på många sätt. Jag kan sammanfatta i några ord; Robins student, Gbg med Maria, Turkiet, flytt till Gbg, VG i sommarkursen m.m.

Tyvärr kommer det även bli en sommar att minnas på grund av stor sorg. En del av mig själv är borta, för alltid. Min älskade Bosse är numera i katthimlen. Det börjar sjunka in, men ju mer tiden går desto större blir saknaden.


Menmen, tänkte bara skriva lite grann. En uppdatering.

/Tina


♥♥♥