fredag

Jäklar vad mycket snö det har kommit, minst en halvmeter. Det är rätt mysigt måste jag erkänna.

Imorgon ska jag och mamma åka till Stockholm! Vi ska sjunga Gospel hela dagen imorrn, sen sover vi på hotell för att sedan tillbringa söndagen på stan. Vi åker med mammas kör, och det ska bli himla kul :) Jag har inte sjungit kör på flera år!

Nej nu måste jag packa. Vi åker redan 05.15 hemmifrån imorgon, så jag har inte tid att packa inatt när jag går upp.


/Tina


onsdag

Ibland måste man inse sina begränsningar, att säga nej när det inte känns rätt i magen. Jag hade verkligen sett fram emot den nya kursen våld, kön och makt, men på uppropet insåg jag att jag inte kommer orka. Den verkar så intressant. Men är den intressant nog för att våga riskera BVGn? Nej. Det här är sista terminen i Linköping och den vill jag minnas med glädje, inte av stress. Beslutet är taget och jag kommer hoppa av den knappt påbörjade kursen. Tråkigt, men jag måste.

I BVGn har vi börjat kursen utbildning i olika kontexter. Den verkar faktiskt rätt så spännande. Vi ska göra en "hemtenta" två och två, så jag och Brankii ska göra den ihop! :) Idag handlade föreläsningen om skolans historia, intressant må jag säga.


När jag kom hem insåg jag, till min fasa, att jag glömt spela in på 5an 12.45.. Det var avsnittet när Robert Pattinson gästade Ellen Degeneres. Som tur är hittade jag klippet på nätet istället :) Tur var väl det, för det hade jag inte velat missa!


Imorgon är jag ledig. Eller ja, så ledig som en student kan vara mitt i veckan dagen före ett seminarium. Men det ska bli skönt allafall att slippa gå utanför dörren.

Nu ska jag beställa biljetter till Göteborg! Jag åker dit nästa helg, åh vad jag längtar ♥

/Tina

slappna av

Då var tentan avklarad. Vi skrev igår 14-18. Kanske inte det roligaste man kan göra en lördag, menmen inget att göra åt. Jag tror det gick okej, eller jag ska säga såhär; det känns allafall inte skit. Allt tror jag hänger på vart G-gränsen hamnar. Det är skönt att ha den gjord och jag hoppas verkligen att jag blir av med den, alltså att jag slipper omtenta.

Idag ska jag bara njuta av att inte behöva plugga. Skönt. Jag ska ägna nån timme åt "så länge vi båda andas" har jag tänkt :) Ska nog iofs bläddra lite i de nya kursböckerna med, fast utan att känna jag måste./Tina


158Nu har det kommit ut på sf. Premiären blir 30/6 2010, som jag läntar! 158 dagar kvar.


/Tina


...

Tänkte visa hur fin vår Amaryllis har blivit. Familjen fick den av svärmor och hennes man! Superfin har den blivit.


/Tina

lördag

Idag har jag bättrat på vinterångesten en aning. Jag och mamma var på resemässan på förmiddagen. Vi tog massa kataloger, tävlade om resor samt lyssande på när Reidar föreläste om Turkietresor. Både jag och mamma gick därifrån med.. ja, dels upprymdhet eftersom vi längtar efter kära Turkiet, och dels med ångest. Fy fan vad jag längtar bort härifrån.

Efter resemässan hann vi även med massa annat. Vi åkte dels till Erikshjälpen och tittade. Jag hittade bl.a en jättesöt glasskål. Jag tror att det är någon form av saltskål, men jag vet inte. Söt var den allafall, och kostade nästan ingenting.Efter det åkte vi till ingelsta. Gick ibl.a n i den nya affären House (kanske inte är så ny, vad vet jag) och där köpte jag en ljuslyckta. Man kan inte ha för många ljuslycktor.


Vi hann även med en sväng till auktionskammaren. Jag ska nog bjuda på två grejjer tror jag. Kommer säkert inte få någon av dem, men det är lite kul.


Usch vad jag är trött.. Ska sova nu. God natt!

/Tina

2010

Nu har jag fått tillsägelse igen för att jag inte uppdaterar. Branki, jag ska bättra mig, eller allafall försöka. Första inlägget 2010, bättre sent än aldrig.

Nyåret firades hemma hos Petter. Vi var ett gäng på 7 st så det va en lugn och trevlig kväll :) Kul att träffa killarna igen!

Skolan har ju dragit igång med. Jag har tenta nästa lördag, känns skit just nu. Den här kursen är så jäkla tråkig, till och med tråkigare än kristendomens historia, som va min "hatkurs" innan. Usch, usch. Det är bara göra så gott man kan och se framåt. 25:e börjar nästa kurs som jag hoppas blir roligare. Plus min extrakurs våld, kön och makt börjar 25:e med, DEN ser jag verkligen fram emot.

Tänk att jag är inne på min sjätte och sista termin innan jag tar ut min fil. kand. examen. Tiden går SÅ fort. Vad händer sen? Pluggandet måste nog fortsätta. Inte mig emot, jag gillar att plugga, men på nått sätt känns det lite.. ja, lite dumt. Vet inte varför, kanske för att veckorna jag får utnyttja springer iväg, och för att det finns så mycket annat jag vill göra (och det inkluderar inte att jobba, haha). Men hursom, jag MÅSTE plugga i höst när jag förhoppningsvis flyttar ner till Gbg. Någon inkomst måste jag ju ha (känns dock inget bra att ta mina första studielån.. menmen). 

Jag måste bara klämma in med att jag vill åka till ett varmare land med vita stränder. Jag är ingen vintermänniska. Kunde jag, så skulle jag gå i ide. Lagom till min födelsedag skulle jag vakna.

Jag är fortfarande besatt av allt som har med Twilight att göra, till och med lite värre än förut. Är inne på fjärde boken nu.. Den är så fiiin! Usch, jag kommer gråta som en barn när den tar slut.. Haha, jag är en tönt. Men jag är så kär i deras kärlek. En kärlek som egentligen inte existerar i vår värld..

Aja, nog om det.. Alexander sa härromdagen "glöm inte bort att det bara är en bok, Tina"


/Tina