Hallå, motivationen, var är du?

Sitter med hemtentan, men det är SÅ tråkigt. Har ingen motivation längre. Visst, det är intressant eftersom det är i barnpsykologin, men jag orkar snart inte mer. Jag är inne i någon slags svacka, "vad-ska-det-bli-av-mig-svacka". Har tappat tron på mig själv och min framtid. Jag undrar ibland vad fan det är jag håller på med? Vad är planen liksom? Bara två år kvar av CSN har jag också. Jag har fastnat. Kommer inte loss.Bjuder på lite bilderNya krukor, ängel och växter. För det tränade ögat kan man se en ny Orkidé (Ludisia) till vänster. Kan vara kul att variera sig lite tänkte jag, har bara Phalenopsis sen innan.
Varför utbildade jag mig inte till florist? Det är en av sakerna jag ångrar i livet och som lätt gör sig påmind när jag är nere. Jag sökte floristutbildningen som är på eftergymnasial nivå för några år sedan, men kom inte in. Det finns dock en floristutbildning här i Gbg, men den kostar runt 40000, suck.
Köpte ett nytt nagellack på Vero Moda. Fin färg, men krävde dock flera lager.


Nu får det bli mer kaffe, så jag orkar klart med tentan... TJOHOO!
/Tina


wfe

22 april har den premiär i USA, och det var sagt att det var datumet för Sverige också. Men icke, 15 april!! Först i världen enligt imdb :) (än så länge) Jag får nog ge mig själv en förtidig födelsedagspresent då!


Bild från google

Och har jag ingen att gå med här i Gbg så går jag själv,
(men jag hoppas på att min bättre hälft vill gå såklart)


/Tina


alla dessa tentor

Idag har jag varit och skrivit tenta. Fick reda på att den andra tentan vi skrev för några veckor sedan både gick bra och dåligt. Vi skrev ju två tentor samtidigt, varav den ena jag fick VG på, och den andra U. Vilket tyvärr var rätt väntat. Så nu måste jag göra en omtenta, suck.

Och här har vi ingen rast och ingen ro. På tisdag ska jag lämna in en hemtenta, och på onsdag har vi seminarium där vi ska redovisa våra grupparbeten, eller ja, det vi har analyserat fram utifrån ett autentiskt psykolog-patientfall.

Så här har jag inte tid att sitta mer just nu. Dags att börja skriva på hemtentan.


Bättre bild på luggen

/Tina


Jag är visst lite spontan ändå

/Tina


Ryktet har nått Göteborg
Åh, jag är så glad för detta! I höstas så blev jag sugen på att gå till en Home-butik, och trodde såklart att det skulle finnas en här i Gbg, men icke. Har varit i butiken i sthlm så mina förväntningar är höga :)

/Tina


Tapetprover

Alla är från Marimekko.


Vad ska jag göra med dessa? Tavlor såklart!

/Tina


ÄnglakattJag saknar dig så mycket


Lördag

Jag har haft fullt upp senaste dagarna. Jag har nämligen haft besök tisdag-fredag, min fina Maria har varit här! Vi har både hunnit med två museum (naturhistoriska och konstmuseet), dricka upp två flaskor vin, och en lång runda på stan. Plus två föreläsningar på det, varav en som jag fick sällskap av Maria på.

Här är några av mina fynd från shoppingrundan!
Tre st kuddar från Indiska


Jeans från Zara
Linne från Zara


Ljuslykta från Åhléns


Nu ska vi gå ner och handla, måste ju ha ostbågar till mellon! Och mat nu till kvällen, fast det känns inte lika viktigt som ostbågarna ;)

/Tina


oops

Jag råkade visst ropa hem ett soffbord på auktion igår. Ska måla det vitt, såklart :) Kommer bli SÅ fint!Schhh, säg inget till Alex...    ;)

/Tina


Jag har det rätt så bra i min ensamhetAlexander är borta över helgen så jag är själv hemma. Lite trisst, men jag känner att det inte går någon nöd på mig! Jag hade tänkt att se Eclipse ikväll, men fastnade framför datorn. Jag får ta och läsa lite i twilight när jag går och lägger mig ist, har lite abstinens för tillfället, hehe! Och så får jag se filmen imorrn eller på söndag.


Jag skrev tenta idag, egentligen två tentor om man ska vara petig. En teoridel och en statistik/metoddel. Jag tror att det gick bra, allafall bättre än vad jag trodde och hade kunnat hoppats på. Jag fick böckerna så himla sent så jag hann inte alls läsa så mycket som jag hade velat. Men som sagt, det gick bättre än väntat. Och som en liten "bra-jobbat-present" (även för att jag klarade tentan i barnpsykologin) till mig själv köpte jag en ljuslykta på vägen hem efter skrivningen. Jag hittade en mysig affär i hjärtat av haga som hade hur mycket vackert som helst. Jag skulle nog kunna spendera ett antal hundralappar, men jag nöjde mig med en liten fin lykta. 
/Tina


Ljusfat?

Nytt från Indiska. Vet inte om det är ett ljusfat egentligen, men jag tyckte det passade bra till det. Vilket konstigt ord det är, "ljusfat". Fat, låter knäppt efter ett tag, eller hur?


/Tina