min älskade ängel


♥♥♥
Åh, vad jag saknar dig :(


Idag är det tvätt som står på agendan, 11-14. Smidigt att få det gjort nu innan vi åker hem imorgon.

Igår kväll var jag på handledning för "uppsatsen" i barnpsykologin, och det gick bra. Ska skriva om den tidiga anknytningen och identitetsutveckling i tonåren, hur (om?) de hänger samman. Spännande! Jag kan även berätta att jag fått besked att jag klarade B-upsatsen, helt sjukt, var helt säker på att jag skulle få skriva om någon del. Jag behövde verkligen detta G för mitt engelska-självförtroende. Jag är så glad och stolt, JAG klarade detta! Trots att ALL litteratur/artiklar var på akademisk engelska. Jag är bättre än vad jag tror.

Menmen, nu måste jag fixa med tvätten innan jag går, sortera och så (ja, jag fixar allt hemma, mycket smidigare).

/Tina


Att inte komma överens


Havremjölk, mellanmjölk och minimjölk.
Vi har även ett varsitt smörpaket, Becel till honom och Flora extrasaltat till henne.
Skönt när man kan välja fritt och få det man vill ha, eller hur?

/Tina


onsdag

Träningen blev bara 30 minuter i fredags. Fick ont i smalbenet. Vet inte om det kanske var träningsvärk, haha, hur som helst blev det mindre än vad jag tänkt. Menmen, fick ju upp puls och det är bra.

På kvällen var Alex iväg på sin brasilianska Jiu-Jitsu. Han kom hem och vi började se Prinsessan och Grodan. Äntligen en riktig Disneyfilm, med sång och musik!! Så fin! Tyvärr fick Alex åka till akuten efter halva filmen, han fick synbortfall. Blev orolig, eftersom pappa fick det när han fick sin stroke. Men hur som helst, det var en "bara" en hjärnskakning. Han hade fått en smäll i bakhuvudet på träningen. Stackarn :(

Jag var en sväng på stan i lördags, eller var det söndags? Aja, spelar ingen roll. Köpte en tröjja på Zara, vårig och fin :) Köpte även två baotastora muggar på indiska! I måndags gick jag en långpromenad i Majorna, och jag kan bara konstatera att Göteborg är så himla vackert och mysigt! Majorna famförallt, och Haga, men Majorna är en idyll.

Jag tog igen den misslyckade träningen, från i fredags, igår. Gick både på Booty, Core och Zumba! SKÖNT! Den ledaren som har dessa pass på tisdagar är så himla bra, önskar att han kunde ha måndagar och torsdagar också.


Nu ska jag ta en till kopp kaffe!

/Tina


fredag

Det lönade sig visst att göra omtenta. Fick VG, tjohoo!

Idag mår jag bättre, så nu ska löpbandet få sig en omgång. Jag brukar i 60 minuter (joggar lite grann med) och då brukar det hamna på 7km, funderar på om jag ska gå 1 mil idag ist och se vad tiden hamnar på. Eller kanske gå 30 min i brant uppförsbacke? Min kondition är inte vad den brukade vara, så frågan är hur mycket jag orkar. Den som lever får se. Kan uppdatera om hur det blev.

/Tina

yngel


Bilder på bebisarna i akvariet hemma i Norrköping. Visst är de söta? Svårt att få bra bilder dock, hehe. Fick reda på att vi nu också har en bebismal :)

/Tina


GreenGate


Köpta på Haga Hem


Jag älskar ju plåtburkar, så dessa gör sig fina i min samling. Att de är äkta GreenGate är ett plus, att de inte var så billiga är ett minus för plånboken (men vad gör man inte för själen?).

Idag har jag varit och fixat lånekort på universitetsbiblioteket, så nu är det bara börja låna och leta artiklar till barnpsykologin. Annars har dagen bestått av att laga mat. Först kokade jag broccoli och sen gjorde jag köttfärssoppa. Jag har otroligt ont i huvudet just nu, har haft det hela dagen. Det är jäkla irriterande då jag vill gå ner till gymmet. Jag får ta igen det imorgon istället.

Ikväll är det Du är vad du äter, missa inte!

/Tina


Onsdag

Sådärja. Nu är vi inne i april. Sköönt! Det har inte hänt så mycket i mitt liv så därför har jag inte skrivit på ett tag. Jag var ju som sagt hemma i Norrköping förra veckan. Denna vecka har jag nästan inte gjort någonting alls (har ju dock bara gått tre dagar än så länge). Jag har faktiskt varit på gymmet mån, tis och idag. Jag ska försöka göra det till min nya sysselsättning. Får se hur länge det håller i sig :) Det är skönt att röra på sig allafall. Imorgon får det bli core och zumba.

Min nya minipelargon. Doftar ljuvligt, doftar sommar!


/Tina