Onsdag

Tillbaka. Äntligen ropar några. Eller kanske inte. Men allafall, nu är jag här igen.

Jag tog "påsklov". Skönt som bara den. Jag var hemma i Norrköping nästan två veckor, och jag njöt till fullo! Vädret var ju underbart, så en hel del timmar gick åt till att sitta på altanen. Åh vad jag saknar det här i Gbg. Det är nästan tortyr för en lantis som jag att tvingas bo där man inte kan gå ut och sätta sig. Visst, vi har en mysig gård här där vi bor, men där kan ju vem som helst sitta. Inget privatliv att tala om med andra ord. Nej usch och fy. En balkong kunde jag väl ändå få? Är det för mycket begärt? Ja kanske.

Hur som helst. Jag har fyllt år också. 24 år kan jag nu säga. Känns rätt bra faktiskt, även om det skrämmer mig en aning. Jag är ju nu i "25-årsåldern", och har ingen koll på mitt liv. Men så är det väl för många, tänker jag. Jag fick allafall många fina presenter, och en hel del från mamma och pappas Londonresa!

Det är inte bara jag som fyllt år. Min käre svärfar fyllde 60 och Alex bror fyllde 30. Båda hade supertrevliga kalas! 30-åringen firades lite extra här hos oss i Gbg. Några öl på Liseberg, god middag, och sen en runda på kasinot. Inne på Liserberg var det bara jag och Henke åkte något, tråkigt tyckte jag att inte alla ville, men vill man inte så vill man inte. Jag som fullkomligt ÄLSKAR karuseller blev superglad när Henke ville åka Balder med mig! 60 kr för ett åk, dyrt men helt klart värt det.

Just för tillfället sitter jag med fördjupningsarbetet. Jag måste bli så gott som klar innan nästa torsdag, för då kommer Maria hit. Torsdag-Söndag. Vi ska gå på Liseberg två dagar (om vädret tillåter vill säga), och givetvis se Eurovision!

Igår tog jag en paus i pluggandet. Jag gick på bio, själv. Det är faktiskt inte så tråkigt som det låter. Jag kan absolut tänka mig att göra det fler gånger. Jag såg Water for Elephants! Det var jag och Robert Pattinson i två timmar. Då behövs ingen annan. Riktigt bra film också ska tilläggas :)

Jag har fått en roligt besked med! Sommarjobb :D Så.Himla.Skönt! Assistent på Migrationsverket i Norrköping, kunde inte bli bättre :) Jag är så glad, så glad!!

Så, nu har ni fått en liten uppdatering. Nu ska jag ta tag i disken.


/Tina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback